Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Teherbe lehet esni így?

Lezárt kérdés

Tegnap este a barátnőm kiverte nekem és az én kezem is ondós lett. Utána azzal a kezemmel én is felizgattam. Szerintetek teherbe eshet?

Indította: Lali majdnem 8 évvel ezelőtt

Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Polecat Rutinos

#4

majdnem 8 évvel ezelőtt

Polecat: :D gratulálok... amúgy azért nen olyan biztos, hogy terhes lesz!

0 1
Elfogadott válasz
ancsimacsek Rutinos

#3

majdnem 8 évvel ezelőtt

ancsimacsek: Igen, nem kizárt. Pl. szeretkezés után sem szabad újra együtt lenni, mert a péniszen maradt spermiumok még több óráig életképesek.... Szóval ezzel vigyázni kell, a kezedről ugyan úgy terhes lehet a barátnőd.

0 2
Elfogadott válasz
Lali Újonc

#2

majdnem 8 évvel ezelőtt

Lali: kösz

0 0
Elfogadott válasz
Anonym Újonc

#1

majdnem 8 évvel ezelőtt

Anonym: Sajnos igen, mivel a spermiumok még vélhetően még aktívak voltak akkor ir. Az esély persze kisebb, mintha közvetlenül a vaginába került volna az ondó, de esély van így is egy esetleges megtermékenyülésre. Javaslom vegyetek tesztert, bármelyik patikában kapható.

0 2

Hasonló kérdések

Minden ami intim!

Általános kérdésed van szex vagy intim témával kapcsolatban? Indíts saját kérdést, kérj tanácsot tapasztaltabb személyektől, tanulj mások hibájából!


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!