Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Fáj a bal herém, lehet prosztata betegség?

Néhány hete időközönként fáj a bal herém és csíp a vizeletem is. Most már odáig jutottam, hogy nem tudok a munkahelyemen ülni max 10 perceket mert annyira befájdul a herém. A napokban megnéztem a herémet és észrevettem, hogy kb 1 centis dudor van rajta, amitől igencsak megijedtem. Az érdekes az, hogy monogán életet élek már vagy 3 éve, a párommal csak óvszerrel szexelünk, ezért azt gondolom, hogy nemi betegséget valószínűleg nem kaptam el tőle. Már azon is gondolkoztam, hogy ez talán prosztata betegség lehet? Voltam orvosnál még a dudor kialakulása előtt, akkor ő cifránt írt fel, amitől minimálisan jobban érztem magam, de nem sokáig. Közben a jobb herém is néha besajog, nem tudom, hogy mi lehet a baj, lehetséges prosztata probléma?

Indította: Noni majdnem 5 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
dubaj888 Újonc

#3

majdnem 5 évvel ezelőtt

dubaj888: Az egyetlen megoldás az, ha elmész az orvoshoz, nem érdemes húzni az ilyesmit mert csak annál rosszabb lesz. A férfiaknál a prosztata nagyon sok problémával járhat.

0 0
Elfogadott válasz
andras321 Haladó

#2

majdnem 5 évvel ezelőtt

andras321: A csípő érzés vizelés közben lehet nemibetegség is.... Nekem is volt már... lehet, hogy mocskos nőt szerettél :D

Amúgy nem hiszem, hogy ez prosztata lenne, bár nem vagyok szakértő, de szerintem a prosztata problémákna egészen más tünetei vannak... Nyilván a vizeléssel összefügg, de az, hogy csípne... nem is tudom...

Nem ilyen egyszerű. Mindenesetre az az egy egészen biztos, hogy ez tipikusan ilyesmi amit SZAKEMBERNEK kell megítélnie!!!

0 0
Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#1

majdnem 5 évvel ezelőtt

Ravaszdi: Egyáltalán nem biztos, hogy nem nemi betegségről van szó, hiába csak a pároddal éltél nemi életet, hiszen azt elkaphatod akár egy szaunában vagy úszómedencében, jakuzziban is vagy WC használat közben is. Javaslom, hogy menjél el szakorvoshoz, de még az is lehet, hogy tényleg a prosztatáddal van a probléma.

0 0

Hasonló kérdések

Nemi betegség

Kiütések, szemölcsök, csípő érzés vizeléskor, foltok, viszketés, nemibetegségek amikről beszélni kell. Kérdezz bátra, anonim módon, tabuk nélkül. HPV, HIV, Tripper, Kankó és egyéb nemibetegségek.


Hirdetés

Friss cikkek
A nemi betegségek lelki következményei Sep 08.

Írta: Lázár Gergely

Miért sikeresek a swinger klubok? Augusztus 14.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Szexi a leszbikusság? Július 16.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Homoszexualitás és társkeresés – Nekik nehezebb a ... Július 01.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Homoszexualitás és társkeresés – nekik nehezebb a ... Június 10.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

A nyár és a párkeresés kapcsolatáról Május 20.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
,,,


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!