Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Konditeremben elkaphatok valamit?

Lehet, hogy hülye kérdés, de a konditeremben a gépeken, padokon ülve esetleg elkaphatok valamit? Nem vagyok kényszerbeteg vagy hipohonder, de úgy érzem, hogy egy konditeremben nagyon sokat izzadnak az emberek és nyilván ezzel együtt sok baktérium vagy egyéb is rákerülhet a padokra meg az eszközökre. Namost ugye nyilván az ember azért sokat van ott, én legalábbis, így picit tartok attól, hogy valamit elkaphatok. Esetleg valamilyen bőrbetegséget. Hallottam már például arról is, hogy valaki a villamoson kapott egy rühöt, egy súlyós bőrbetegséget amit ha jól tudom valamilyen apró rovar okoz a bőrben, azt hiszem egy atka vagy ilyesmi.... Vagy csak beképzelem és nem kaphatok el egy konditeremben semmit?

Indította: ancsimacsek több, mint 7 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#4

több, mint 2 évvel ezelőtt

Ravaszdi: Nem hiszem, hogy egy konditeremben össze lehetne szedni bármilyen fertőzést...

0 0
Elfogadott válasz
Gyalogos Újonc

#3

több, mint 7 évvel ezelőtt

Gyalogos: Persze, bármit ha nem vigyázol a higiéniára

0 0
Elfogadott válasz
Flexi Újonc

#2

több, mint 7 évvel ezelőtt

Flexi: Simán elkaphatsz betegséget vagy baktériumot, gombát ha például nem használsz papucsot. A szauna szintén "veszélyes" tud lenni, ha például nem használsz törölközőt a szaunában, tehát arra kell ülnöd és nem a fára. Nyilván az edzőgépek használata előtt és után is érdemes alaposen kezet mosnod, mivel onnan is számos fertőzést tudsz elkapni más verejtékezéséből vagy éppen a kezéről.

0 0
Elfogadott válasz
füzesitimi Újonc

#1

több, mint 7 évvel ezelőtt

füzesitimi: Nem tartom ezt valószínűnek. Maximum akkor, ha neadjisten valamilyen immunbetegségben szenvedsz. Ez esetben ugyanis elkaphatsz valamit. De nem csak konditeremben hanem akár a saját ágyadban fekve is. Szóval azért van immunrendszere az embernek... Nem kell aggódni :) Sőt, a testmozgás kifejezetten erősíti az immunrendszert!!!

0 0

Hasonló kérdések

Nemi betegség

Kiütések, szemölcsök, csípő érzés vizeléskor, foltok, viszketés, nemibetegségek amikről beszélni kell. Kérdezz bátra, anonim módon, tabuk nélkül. HPV, HIV, Tripper, Kankó és egyéb nemibetegségek.


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!