Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Pisiszex től nemi betegséget el tudok kapni? Orálisan is.

Kérlek, akinek van tapasztalata mondja meg, hogy szájon keresztül illetve nemi úton, tehát a hímvesszőmre ha vizelnek az terjeszte nemi betegséget. Gumit nem használtam és kiderült, hogy a csaj televan fertőző gombával. A hülye ribanc véletlenül se mondta volna el, hogy tele van gombával, még szerencse, hogy észrevettem, ezért nem történt közvetlen nemi kontaktus, csak pisi szex.

Indította: pisiszex majdnem 8 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
andras321 Haladó

#6

majdnem 3 évvel ezelőtt

andras321: Nem kaphatsz el így sztem nemi betegséget... de azrét ezt ne csináld, ez kurva undorító :D

0 0
Elfogadott válasz
Terki Újonc

#5

majdnem 8 évvel ezelőtt

Terki: Szerintem nem beteges, ki így szereti, ki úgy. Mit vagytok úgy felháborodva, mindenki mást szeret, furcsa lenne, ha mindenki csak dolgot 1 féleképpen szeretné. Ja és és is szeretem a pisi szexet...

0 1
Elfogadott válasz
Polecat Rutinos

#4

majdnem 8 évvel ezelőtt

Polecat: Iszonyú beteges és aberrált amit írsz... Miért kell ilyenek csinálni? Nem akarok vaskalapos lenni, de miért kell ilyen beteges állatságokat csinálni?

0 1
Elfogadott válasz
Anonym Újonc

#3

majdnem 8 évvel ezelőtt

Anonym: Nekem volt egy ilyen pisilős kalandom, kifejezetten élveztem, ráadásul teljesen spontán volt. Egy csajjal jártam, akivel végre eljött az első alkalom ideje, neki estem rendesen, kezdődött az előjáték. Egy irodában voltunk, azon belül is egy kényelmetlen bőr kanapén. Az előjáték csúcs pontja felé, már a csajszi is rendesen kezdett bemelegedni, amikor feltérdepelt a kanapéra, közben a lábát szétterpesztette. Én alulról enyhén szétfeszítettem a combjait és szomjas kis kutya módjára neki kezdtem a lefetyelésnek. Egyre intenzívebben és gyorsabban kezdtem el nyalogatni az illatos kis puncikáját, amikor hirtelen a számba spriccelt legalább 0,5 liter pisit. Kegyetlenül meglepődtem, ráadásul tényleg nem készültem erre, de a "munka" nem állt meg, amikor már fulladtam a sok pisitől, akkor kézzel, hosszú ujjaimmal vettem át a feladatot a nyelvemtől, hogy kiüritsem a számat. Amikor ismét hadrendbe tudtam állítani a nyelvemet, pihentettem az ujjakat. A pisi meg csak ömlött. :)
Igazi hős voltam.

A végén átbeszéltük a történteket és állítólag nem vette észre, hogy televizelte a számat és a fulladásomról sem tudott, Elpirult, de ugye gondolhatjátok, hogy tutter élvezte az egészet és persze én is nagyon. Az én tapasztalatom egy spontán story volt, direkt módon nem biztos, hogy bevállaltam volna, de így kifejezetten zseniális volt.

A kérdéseddel kapcsolatban pedig szerintem biztos hogy terjeszt bizonyos betegségeket a vizelet. Bár sok kultúrában a vizeletet gyógyításra és fertőtlenítésre használják. Egy egészséges ember vizelete biztos, hogy nem fertőző és a gombás lány pisijétől sem hiszem, hogy bajod lesz, mivel nem a hímvessződre pisilt, ha jól értem.0 2
Elfogadott válasz
pisiszex Újonc

#2

majdnem 8 évvel ezelőtt

pisiszex: Miért lenne undorító? A lány is és én is élveztem, ez idáig rendben van, nincs benne semmi gusztustalan, izlések és pofonok. Ennyi. Ha a kérdésre nem tudsz válaszolni, akkor meg jobb ha nem irogatsz, mert felesleges.

0 1
Elfogadott válasz
Hanna Újonc

#1

majdnem 8 évvel ezelőtt

Hanna: aberrált vagy, minek hagyod, hogy a szádba pisiljenek? gusztustalan

1 1

Hasonló kérdések

Nemi betegség

Kiütések, szemölcsök, csípő érzés vizeléskor, foltok, viszketés, nemibetegségek amikről beszélni kell. Kérdezz bátra, anonim módon, tabuk nélkül. HPV, HIV, Tripper, Kankó és egyéb nemibetegségek.


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!