Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!
Szűrés:
Egy oldalon kérdés jelenjen meg.

A különböző nemi betegségek terjedése fontos kérdés hiszen nemi betegség és nemi betegség között nagy eltérések lehetnek a terjedést pontos módját illetően. Vannak nemi betegségek melyek a hüvelyi váladékkal terjednek, vannak melyek csak a végbél szövetein keresztül jutnak be a szervezetbe és a sort hosszasan folytathatnánk. Szinte minden nemi betegségnek más a pontos terjedési módja, máshol és másképp jutnak be a szervezetbe. Vannak nemi betegségek melyek akár már egy szinte pillanatnyi aktus alatt is átjutnak a fertőzött személy szervezetéből a partnere szervezetében, mások rendszeres és intenzív aktus esetén is csak kis de nem nulla eséllye. Fontos beszélnünk a nemi betegségek terjdésének pontos módjáról, kritikus kérdés az, hogy ezeket pontosan ismerjük és átlássuk.

Kérdező Utolsó vál. Válaszok
Szifilisz hogyan, milyen úton terjed? Mik a tünetei?
indította:
Alida
Polecat
majdnem 5 évvel ezelőtt
3

Kérdezz bátran a nemi betegségek terjedéséről. Kérj tanácsot másoktól vagy válaszolj mások kérdéseire a nemi betegségek terjdése, átjutása kapcsán!

Nemi betegség

Kiütések, szemölcsök, csípő érzés vizeléskor, foltok, viszketés, nemibetegségek amikről beszélni kell. Kérdezz bátra, anonim módon, tabuk nélkül. HPV, HIV, Tripper, Kankó és egyéb nemibetegségek.


Hirdetés

Lapozz!
Első 1Utolsó
Friss cikkek
Nyilvános szex November 14.

A nyilvános szex nagyon izgalmas lehet ugyan, de a törvény bünteti! Ha mégsem tudunk ellenállni a vágyainknak, van megoldás!

A védekezés nélküli szexről November 14.

Sokan azt hiszik, hogy a megszakításos közösüléssel el lehet kerülni a nem kívánt terhességet. Nem is tévedhetnének nagyobbat!

A nemi betegségek lelki következményei Sep 08.

Írta: Lázár Gergely

Miért sikeresek a swinger klubok? Augusztus 14.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Szexi a leszbikusság? Július 16.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Homoszexualitás és társkeresés – Nekik nehezebb a ... Július 01.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!