Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Szifilisz hogyan, milyen úton terjed? Mik a tünetei?

Kiderült a volt barátomról, hogy szifiliszes, legalábbis, hogy megállapítottuk róla, hogy ilyen nemi betegsége van. Egy barátja mutatta meg a lefotózott képet a telefonján az orvosi vizsgálatnak. Hát mondanom sem kell, hogy lepetéztem azonnal.. Hallottam már a szifiliszről, de nem tudom pontosan, hogy ez milyen betegség, azt tudom, hogy másnéven vérbajnak is hívják. Nem túl bizalomgerjesztő elnevezés. Mik a szifilisz tünetei? Attól félek, hogy elkaptam én is ezt a fertőzést, ráadásul viszketést is érzek...A sráccal nem feküdtem le szerencsére, csak csókolóztunk, de abból többször is. Momndjuk furcsának is tűnt a nyála is, így utólag belegondolva lehetséges, hogy éreztem a szifilisz a nyálában, nem tudom..de kivagyok..

Indította: Alida több, mint 7 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Polecat Rutinos

#3

több, mint 7 évvel ezelőtt

Polecat: A szifilisz egy borzalmas nemi betegség, egy baktérium, trepodema pallidum a laitn neve. Elsősorban az idegrendszert támadja meg. Viszont azért vagyok egy kicsit szkeptikus annak kapcsán, hogy az ismerősöd szifiliszes mert ennek a nemi betegségnek akár sok év is lehet az úgynevezett lappangási ideje. Mellesleg érdekes, hogy Al Capone is szifiliszben halt meg :D. Szóval ez nem vicc.. Tényleg volt ebből orvosi vizsgálat? Csak mert ez tipikusan olyasmi amit csak orvos mondhat meg biztonsággal... Amúgy a szifilisz reneszámszát éli, oroszország felől terjed nyugat felé, rengetegen fertőződnek meg vele.

0 0
Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#2

több, mint 7 évvel ezelőtt

Ravaszdi: ja és üdvözlöm a szuper receptoraidat :D

0 0
Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#1

több, mint 7 évvel ezelőtt

Ravaszdi: Téged se az eszedért szeretünk. Mi az, hogy a nyálában is érezted a szifiliszt? Szuperszónikus szenzorokkal rendelkezik a nyelved bimbója?:) Irigyellek..

Amúgy szifilisz tudomásom szerint nem terjed nyállal, csak szexuális úton.

0 0

Hasonló kérdések

Nemi betegség

Kiütések, szemölcsök, csípő érzés vizeléskor, foltok, viszketés, nemibetegségek amikről beszélni kell. Kérdezz bátra, anonim módon, tabuk nélkül. HPV, HIV, Tripper, Kankó és egyéb nemibetegségek.


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!