Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Szemölcsök az ánuszom körül

Sziasztok, nem először írok ide, de sokat gondolkodtam azon, hogy ezt a kérdést leírjam e, de végül úgy döntöttem, hogy leírom, mert nincs mit veszteni vele. Pár hónapja megjelent néhány szemölcs szerű apró dudor az ánuszom körül, teljesen hirtelen, egyik napról a másikra. Nagyjából 8-12 db van, legalábbis amennyire ki tudtam tapogatni. Azért nem hiszem, hogy szemölcs lenne, mert másképp néz ki egy kicsit, illetve nagyon érzékeny. Ha hozzáérek akkor fáj illetve ha leülök akkor is érzem. Borzasztó kellemetlen. A jövő héten már elmegyek az orvoshoz, mert nagyon ciki a dolog.... Nektek esetleg volt már hasonló?

Indította: füzesitimi 5 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#4

5 évvel ezelőtt

Ravaszdi: használj smirglit a picsádra, hátha leszedi!

0 0
Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#3

5 évvel ezelőtt

Intima: Nagyon fontos, hogy megtudd különböztetni, hogy ezek pattanások vagy szemölcsök, nem mindegy. Ha szemölcs -a leírásod alapján inkább annak tűnik-, akkor azonnal menjél el orvoshoz, mivel elég nagy az esély arra, hogy HPV vírusod van. A HPV egy olyan rettentő kellemetlen és nagyon veszélyes vírus, ami kifejezetten szemölcsöket okoz például hüvely közelében, végbélnél vagy ánusz közelében stb. Ráadásul szexuális úton is terjed, így a partneredet is szükséges mindenképpen kivizsgálni, nehogy tovább terjessze a vírust. Javaslom, hogy mind a ketten nemibeteg szakorvost keressetek fel. Megelőzni pedig óvszer használatával tudtátok volna. Azt is érdemes tisztázni, hogy ha hosszú távú párkapcsolatban éltek, hogy melyikőtök csalta meg a másikat, mivel ez egy szexuális úton terjedő vírus. Tisztázzátok ezt is szerintem.

0 1
Elfogadott válasz
andras321 Haladó

#2

5 évvel ezelőtt

andras321: Nekem pl. fogalmam sincs, hogy miről van szó, de abban egészen biztos vagyok, hogy orvoshoz kell menned, méghozzá minél előbb.

0 2
Elfogadott válasz
Polecat Rutinos

#1

5 évvel ezelőtt

Polecat: A szemölcsök pont nemrég jöttek itt elő, bár ott egy fiú kérdezte, a péniszén jelentek meg. Akkor is mindenki azt mondta, legalábbis majdnem mindenki aki vette a fáradtságot és válaszolt szegénynek, hogy ez sajnos valószínűleg HPV vírus és mindenképp orvoshoz kellene mennie vele. Namost itt most a te esetedben nem tudom miről lehet szó.... Főleg furcsa az, hogy az ánuszon jelentek meg illetve az is furcsa, hogy abban sem vagy egészen biztos, hogy szemölcsről van szó... Illetve érdekes az is, hogy ezek érzékenyek.... valamit tenned kell, mindenképp el kell menned először is az orvoshoz,,,, ez elkerülhetetlen.!!!

0 2

Hasonló kérdések

Nemi betegség

Kiütések, szemölcsök, csípő érzés vizeléskor, foltok, viszketés, nemibetegségek amikről beszélni kell. Kérdezz bátra, anonim módon, tabuk nélkül. HPV, HIV, Tripper, Kankó és egyéb nemibetegségek.


Hirdetés

Friss cikkek
Nyilvános szex November 14.

A nyilvános szex nagyon izgalmas lehet ugyan, de a törvény bünteti! Ha mégsem tudunk ellenállni a vágyainknak, van megoldás!

A védekezés nélküli szexről November 14.

Sokan azt hiszik, hogy a megszakításos közösüléssel el lehet kerülni a nem kívánt terhességet. Nem is tévedhetnének nagyobbat!

A nemi betegségek lelki következményei Sep 08.

Írta: Lázár Gergely

Miért sikeresek a swinger klubok? Augusztus 14.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Szexi a leszbikusság? Július 16.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Homoszexualitás és társkeresés – Nekik nehezebb a ... Július 01.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!