Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Nők lányok miért vagytok oda a pénisz méretért?

Nőknek nem tudom miért fontos a méret mekkora van el kellene fogadni kinek mekkora és nem otthagyni kis mérete miatt,aki akicsit nem becsüli tartja a mondás péniszre is igaz.Bár szerintem tizenöt centissel is kilehet elégíteni párunkat.Miden harmadik negyedik nőnek nagy kell,pedig kicsivel is ugyan olyan jó a szexuális élet.

Indította: Anonym 8 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Coconut Újonc

#3

8 évvel ezelőtt

Coconut: Nem csak a hossza a fontos, ezt nagyon sokan nem tudják. Lehet neked 30 centis is a farkad, ha közben olyan vékony, mint a kisujjam, van aki ezt nem tudja élvezni.
Nem hiszem, hogy ez egy felnőtt, értelmes (!) nőnél annyiban merülne ki, hogy esztétikailag nem nagy, tehát akkor nem is jó, hanem a tapasztalat a fontos.

A saját tapasztalatom alapján el tudom mondani ránézésre, hogy egy adott mérettel mire számíthatok, és ha nem élvezem a szexet amiatt, mert a partneremnek számomra nem elég nagyok a paraméterei, akkor az kielégítetlenséghez, ebből adódóan konfliktusokhoz vezet, amitől megromlik a kapcsolat.
Nálam például nem játszik a kicsi de játékos jelzővel illetett pénisz, mert igenis, vannak méretek, ami alatt képtelen vagyok igazán élvezni az együttlétet.

Persze biztosan vannak, akik hiúsági kérdésből vagy divatból mondják azt, hogy "Ez nem elég nagy, felejts el", de ők tapasztalatlanok és ostobák. Mindenkinek más és más a megfelelő és élvezhető méret, de nem csak a hossz számít, hanem a vastagság is. :)

0 3
Elfogadott válasz
ancsimacsek Rutinos

#2

8 évvel ezelőtt

ancsimacsek: Azért vannak értelmesebb nők is akinek nem csak az számít, hogy mekkora egy pasi micsodája!!

0 3
Elfogadott válasz
Anonym Újonc

#1

8 évvel ezelőtt

Anonym: Mi az, hogy nagy pénisz? Én például a 16-20 cm-ig tartom magamhoz optimálisnak a pénisz méretet, mindenkinek más...

0 4

Hasonló kérdések

Női szex

Mindent a női szexualitásról. Női orgazmus, szex általában, szenvedély és minden más! Minden nőnek vannak időnként kérdései, problémái a szex kapcsán, tedd fel a kérdésed bátran!


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!