Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Szeretnék pornót nézni a barátommal

Sziasztok, az a kérdésem vagyis problémám, hogy titokban :) nagyon szeretek pornót nézni, legalábbis szoktam... néha. Olvastam több helyen is arról, hogy mennyire izgató szex közben vagy szex előtt pornót nézni közösen, ezért írok, mert szeretném erre rávenni a barátomat, csak nem tudom, hogy hogyan reagálna erre, lehet, hogy nagyon rosszul. Egyszerűen nem tudom, hogy hogyan kérdezzem meg... mit gondoltok, mit mondjak neki? Nagyon szeretem és nem szeretném ha az én hülyeségem miatt megromlana a kapcsolatunk...

Indította: anna több, mint 7 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Alida Újonc

#6

több, mint 7 évvel ezelőtt

Alida: Semmi beteges nincs ebben, teljesen okés a dolog. Mi is szoktunk a párommal pornót nézni szex közben, mi ezzel a baj??? ne legyetek már bénák!

0 0
Elfogadott válasz
Gyalogos Újonc

#5

több, mint 7 évvel ezelőtt

Gyalogos: Nekem is tetszik az ötlet, teljesen rendben van! :D

0 1
Elfogadott válasz
apostol Újonc

#4

több, mint 7 évvel ezelőtt

apostol: Szerintem semmi rossz nincs ebben, különbözőek vagyunk, azért ez nem egy akkora nagy perverzitás, "beteg" dolog, hogy ennyire elsápadjál Sandi...Ki mit szeret, felizgul a pornóra és szex közben is szereti nézni...ennyi..

0 1
Elfogadott válasz
Sandi Újonc

#3

több, mint 7 évvel ezelőtt

Sandi: Beteg vagy! :(

0 2
Elfogadott válasz
Still Újonc

#2

több, mint 7 évvel ezelőtt

Still: Ha én lennék a barátod - bár még lehetnék :)))- akkor tuti örülnék, ha a csajom egy ilyen perverz storyval állna elő!

0 2
Elfogadott válasz
Fatime Újonc

#1

több, mint 7 évvel ezelőtt

Fatime: Anna teljesen őszintén és egyenesen mond meg neki, hogy izgat téged a pornó film nézés szex előtt vagy közben :). Nem kell szégyenlősködnöd, csak lazán! .-)

0 0

Hasonló kérdések

Női szex

Mindent a női szexualitásról. Női orgazmus, szex általában, szenvedély és minden más! Minden nőnek vannak időnként kérdései, problémái a szex kapcsán, tedd fel a kérdésed bátran!


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!