Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Orgazmus közben mi történik a testemmel? Rángatózok

Orgazmus során egyszerűen rángatózni kezd el a testem, nem tudom magamat irányítani. Zavar az egész és nem tudom, hogy ez normális-e.

Indította: Still több, mint 7 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Panny Újonc

#4

több, mint 7 évvel ezelőtt

Panny: Orgazmus közben a testedben felszabadul dopamin, ami például a nikotinban és egyéb drogokban is megtalálható, erős öröm érzetet gerjeszt. Szóval ne aggódjál ha remegsz, ránagtózól, teljesen normális, én is szoktam közben, ez a felszabaduló erős öröm, boldogság érzete.

0 0
Elfogadott válasz
Alida Újonc

#3

több, mint 7 évvel ezelőtt

Alida: Biztos mixer bot vagy

0 1
Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#2

több, mint 7 évvel ezelőtt

Intima: Az orgazmus jellegzetes fizikai tünetei közül az egyik pontosan az, ha rángatózik a tested. Nincs ezzel semmi gond. Ahogy azzal sem, ha a pulzus számod felturbozódik, légzésed nagyon szapora. Gyakran -nem tudom, hogy fiú vagy lány vagy-e- de a nőknál még az is előforful bármilyen meglepő, hogy ejakulálnak orgazmus pillanatában, hasonlóan mint a férfiak.

Visszatérve a kérdésedre, az hogy "nem tudom magam irányítani" szintén normális, hiszen ezek pillanatokig tartanak gondolom és nem órákig, mármint a mozgászavar.

Érdekesség képpen megjegyzem, hogy szintén egy nagyon kellemes tünete az orgazmusnak, ez a kedvencem, hogy az agy oxitocint termel, ami magyarul örömhormont jelent. Ez a legjobb drog :)

0 1
Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#1

több, mint 7 évvel ezelőtt

Ravaszdi: Az biztos, hogy a szex a legjobb sport, de vannak tünetei. Nem gondolom propblémának a leírtakat, nálam is előfordul, hogy berángok élvezés közben..

0 2

Hasonló kérdések

Női szex

Mindent a női szexualitásról. Női orgazmus, szex általában, szenvedély és minden más! Minden nőnek vannak időnként kérdései, problémái a szex kapcsán, tedd fel a kérdésed bátran!


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!