Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Színlelt orgazmust egy pasi mennyire veszi észre?

Idáig még nem volt problémám ugyan, de kiváncsi lennék, hogy a férfiak többsége mennyire tudja kiszúrni, ha egy nő színleli az orgazmust. Idáig még nem volt szerintem igazi orgazmusom, viszont kifejezetten élvezem a szexet, csak a végén nem érzem azt a nagy durranást amiről beszélnek. Ezért van az, hogy kénytelen vagyok megjátszani az orgazmust, hogy ne bántsam meg a partneremet, pedig tényleg nagyon élvezem a szexet, csak az orgazmus valamiért mégsem jön el a végén. Nem is zavar különösebben ez a dolog, csak nem szeretnék úgymond "lebukni".

Indította: Bora majdnem 5 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Panny Újonc

#4

majdnem 5 évvel ezelőtt

Panny: Én is szoktam néha színlelni az orgazmust, ezidáig még soha nem vette észre a partnerem rajtam. Nem is gondolom, hogy ez különösebben csoda lenne, a barátnőim jelentős százalékának nem feltétlenül történik meg az orgazmus teljes mértékben.

0 0
Elfogadott válasz
Still Újonc

#3

majdnem 5 évvel ezelőtt

Still: Szerintem a fasziban van a hiba, egyszerűen nem tud bánni egy nővel, elég ciki, hogy nem tud téged a csúcsra juttatni. lol. Rugd ki a fickót!

0 0
Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#2

majdnem 5 évvel ezelőtt

Intima: Igen, ha tartod magad ahhoz, hogy nem árulod el a férfinek, hogy nincsen valós orgazmusod, akkor tényleg nem fogja megtudni az igazságot bizonyíték hijján.

Tapasztalatom azt mutatja, hogy minden egészséges (!) nőnek kell hogy legyen orgazmusa, tehát képesnek kell lennie valós orgazmusra. Szerintem ezzel kéne inkább foglalkoznod, hogy valyon miért nincs igazi orgazmusod. Szexuál pszichológus is tud segíteni, de akár saját tested megismerése, akár maszturbálással, idővel megismerhető.
Fontos, hogy legalább te tudd, hogy mit szeretel, hogy mely pontjaid érzékenyek és mire hogyan reagálnak, erre kiváló eszköz a maszturbálás.

Beszéljél a partnereddel, mond el neki, hogy mit és hogyan szeretsz, vezesd rá őt, ha eddig ezt nem tetted volna.

0 2
Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#1

majdnem 5 évvel ezelőtt

Ravaszdi: Ha a hölgy jó szinésznő, akkor sohase és általában a nők igen jó szinészek. Sejteni azért lehet, csak éppen teljes bizonyosságot nem tud egy férfi szerezni azzal kapcsolatban, hogy a nő színlel, mivel nincs végtermék mint a nőknél. Így ha esetleg sejti is vagy ne adj isten rákérdez a barátod, hogy "hé te hát színleled az orgazmust?", akkor ha minden esetben tagadásban vagy és nem árulod el neki a titkod, akkor bizony soha nem fog kiderülni a turpisság.

Mindettől függetlenül nem szeretem ha egy nő színlel, de az is lehet, hogy a barátoddal van a gond és ügyetlenű! Ha kell tudod mobil telefonszámot adni :))))

0 3

Hasonló kérdések

Női szex

Mindent a női szexualitásról. Női orgazmus, szex általában, szenvedély és minden más! Minden nőnek vannak időnként kérdései, problémái a szex kapcsán, tedd fel a kérdésed bátran!


Hirdetés

Friss cikkek
A nemi betegségek lelki következményei Sep 08.

Írta: Lázár Gergely

Miért sikeresek a swinger klubok? Augusztus 14.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Szexi a leszbikusság? Július 16.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Homoszexualitás és társkeresés – Nekik nehezebb a ... Július 01.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Homoszexualitás és társkeresés – nekik nehezebb a ... Június 10.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

A nyár és a párkeresés kapcsolatáról Május 20.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
,,,


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!