Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Hány éves korban veszítik el átlagosan?

Szerintem lányok legtöbbsége úgy van vele hogy minél korűbban annál jobb elveszíteni szerintem a fiúk is így vanak vele.

Indította: Anonym 8 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Vénusztündér91 Újonc

#4

majdnem 8 évvel ezelőtt

Vénusztündér91: Saját példa: én a 20. szülinapom előtt pár nappal veszítettem el... most 22 vagyok, és szerintem így tökéletes volt.

0 0
Elfogadott válasz
Frakk Újonc

#3

8 évvel ezelőtt

Frakk: Sajnos nagyon hamar, 13-14

0 0
Elfogadott válasz
Iris Haladó

#2

8 évvel ezelőtt

Iris: Remélem, nincs igazad! Én másik generáció vagyok, de nálunk az volt a természetes, ha 16-18 körül, vagy az után történt. Sajnos valóban látni lehet egy tendenciát, mely szerint egyre korábbra tolódik az első szexuális kapcsolat (már ha nem másról beszélsz, mert sem a címben, sem a szövegben nem nevezted meg :-D) Persze érzelmileg és szellemileg még nem készek rá, testileg sokszor annál inkább...

0 4
Elfogadott válasz
Petike Újonc

#1

8 évvel ezelőtt

Petike: A mai lányok szerintem átlagosan 14 éves koruk körül veszítik el a szüzességüket, amit nem tartok helyesnek. A normális véleményem szerint 17-18 év körül lenne. A fiuknál is hasonló a helyzet.

0 1

Hasonló kérdések

Női szex

Mindent a női szexualitásról. Női orgazmus, szex általában, szenvedély és minden más! Minden nőnek vannak időnként kérdései, problémái a szex kapcsán, tedd fel a kérdésed bátran!


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!