Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Megszakításos módzserrel csináltuk, de kiderült belém is került sperma, lehetek terhes???

A barátommal mindíg a megszakításos trükkel szexelünk. Tegnapi napon viszont a hülye miután kivette közölte, hogy "sorry de elélveztem, nem bírtam". Ez nayon felháborított, éreztem is, hogy valami nem stimmel, de ez azért nem gondoltam volna! 1 hete menstruáltam, mennyi esélye van, hogy terhes legyek? Mit csináljak???

Indította: Barbiee több, mint 6 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#2

több, mint 6 évvel ezelőtt

Ravaszdi: Az a rossz hírem, hogy sajnos elég nagy esélyed van arra, hogy teherbe estél. Máskor talán jobban kéne figyelni és nem kockáztatni. Elég felelőtlen dolog. Mellesleg ha jól tudom pontosan ebben az időszakban - menstruáció után néhány nappal- vagy a legtermékenyebb...javaslom menjél el nőgyógyászhoz és csináljál tesztet. Vedd komolyan a kérdést, mert simán várandós lehetsz..

0 0
Elfogadott válasz
Polecat Rutinos

#1

több, mint 6 évvel ezelőtt

Polecat: NEm akarlak megbántani Titeket, de ez a tipikus balek módi. Miért nem figyeltek oda? Miért nem használtok óvszert? Ha az óvszert nem szeretitek (ezt megértem) akkor miért nem használtok antibébi tablettát. A megszakításos "módszer" a klasszikus hülyeség mintapéldánya. A megszakításos módszer hatékonysága a legjobb esetben is csak 50%, vagy teherbe esel, vagy nem.

Most már csak az a kérdés, hogy a ciklusodban pontosan hol jársz. Ha a termékeny időszakban akkor lehet gond. De megnyugtatásul azt is fontos tudni, hogy ha a fogékony időszakban jársz is, akkor sem egészen biztos, hogy teherbe fogsz esni. Mindenesetre mindenképp csinálnod kell egy terhességi tesztet, vagy meg kell várnod, hogy elmarad e a menstrucáiód... Mindenesetre legyetek sokkal óvatosabbak legközelebb...

0 0

Hasonló kérdések

Női szex

Mindent a női szexualitásról. Női orgazmus, szex általában, szenvedély és minden más! Minden nőnek vannak időnként kérdései, problémái a szex kapcsán, tedd fel a kérdésed bátran!


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!