Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Terhesen lehet szexelni? A magzat nem károsodik?

Ötödik hetes terhes nő vagyok és egyelőre a párommal nem szexeltünk ezen időszak alatt, mert félünk, hogy a baba károsodhat. Sok mindent hallottam már ezzel a témával kapcsolatban, kiváncsi lennék olyan véleményére is aki már járt ebben a cipőben. A férjem amúgy szerencsére kívánatosnak tart, tetszik neki, hogy a várandóság alatt a kebleim is teltebbek, nagyobbak lettek. Még én is sokkal jobban kívánom a szexet mint terhesség előtt, egyszerűen állandóan szerelmeskednék mint egy tinédzser lány. Mégis a férjemmel közösen félünk tőle, hogy károsodhat a baba a szex közbeni mozdulatoktól, ezt pedig mindenképpen szeretnénk elkerülni, akkor inkább önmegtartóztatunk. Nektek mi a véleményetek? Előre is köszönöm a segítséget.

Indította: Leila majdnem 5 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#4

majdnem 5 évvel ezelőtt

Ravaszdi: Orálisan tuti lehet!

0 0
Elfogadott válasz
Stex Újonc

#3

majdnem 5 évvel ezelőtt

Stex: Szerintem lehet, de csak hátulról és nem durván.

0 0
Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#2

majdnem 5 évvel ezelőtt

Intima: Én már két szülésen is túl vagyok és bizton állíthatom, hogy a szeretkezés teljes mértékben megengedett a várandóság ideje alatt is. Annyi jó tanácsom azért mindenképpen van, hogy az első időszakban, amikor még nem látványos a pocak, akkor bármilyen poizícióban lehet szexelni. Persze csak ha mind a két fél kívánja, de ilyenkor sem lehet durván, erőszakosan csinálni, finoman, kedvesen kell a partnerrel bánni, a babát az anyaméh védi.

Később, amikor már látványos a pocak, akkor kényelmesebb ha oldalról vagy hátulról történik a behatolás és a misszionárius pózt pedig hanyagolni érdemes. Ennek mindössze kényelmi okai vannak. Az biztos, hogy ha kívánjátok a terhesség idején is a szexet, akkor nem kell önmegtartóztatás. :)

Sok nő az áldott állapotában a hormonoknak köszönhetően nem kivánja annyira a szexet mint korábban vagy éppen ellenkőzen, ahogy nálad is történt. Ez egy állapot, amit jól is ellehet tölteni. :)

0 1
Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#1

majdnem 5 évvel ezelőtt

Ravaszdi: Engem is kifejezetten izgatnak a terhes nők, sokkal izgatóbbak ilyenkor, a szép, telt cickók...hm:) Szerintem nyugodtan lehet szexelni ebben az időszakban is!

0 2

Hasonló kérdések

Női szex

Mindent a női szexualitásról. Női orgazmus, szex általában, szenvedély és minden más! Minden nőnek vannak időnként kérdései, problémái a szex kapcsán, tedd fel a kérdésed bátran!


Hirdetés

Friss cikkek
10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Ha folyton a szexen agyalsz... November 16.

Ha úgy érzed, hogy egész nap csak a szexen jár az agyad, bemutatunk néhány egyszerű és egészséges trükköt, amivel csökkentheted a ...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!