Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

A férjem egy munkamániás robot, aki éjjel nappal dolgozik, mit csináljak?

Lezárt kérdés

Nem provokatív kérdésnek szántam, csak rettentő idegesítő, hogy a férjem állandóan dolgozik, munkába van. A fizetése nagyon jó, átlagon felüli, de engem speciel abszolute nem érdekel a pénze, inkább lennénk együtt. Sokszor azon gondolkozok, hogy biztos van más kapcsolata vagy akár több is, mert egészen későn ér haza és ráadásul céges bulikra se mehetek el. Gyanús nekem ez az egész, már kb. 1,5 éve dolgozik itt mint vezető és még a stílusa is megváltozott velem szemben, olyan pökhendi, lenéző lett...valakinek hasonló helyzet?

Indította: reggi több, mint 7 évvel ezelőtt

Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
füzesitimi Újonc

#5

több, mint 7 évvel ezelőtt

füzesitimi: Én azt nem feltételezném, hogy szeretője van, persze a férfiaknál sohasem lehet tudni. Azt viszont tudnod kell, hogy a férfiaknak szinte mindene a munka. Mármint úgy értem, hogy abban teljsednek ki. Nekik a munka a mindenük. A férfiakat iszonyatos bizonyítási vágy hajtja. Soha semmivel sem elégedettek, mindig többet és többet akarnak. Ezt meg kell értened, viszont azt, hogy a stílusa nagyon rossz lett, na azt meg kell bneszélni, mert így tarthatatlan lett a kapcsolatotok.

0 1
Elfogadott válasz
reggi Újonc

#4

több, mint 7 évvel ezelőtt

reggi: Válasz a(z) #2 hozzászólásra:
Still látom féreérted a dolgokat és egyszerű vagy mint egy faék.

Köszi Intima a véleményed, igérem megfogadom.

0 0
Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#3

több, mint 7 évvel ezelőtt

Intima: Valamit valamiért tartja a mondás. Az még nem feltétlen biztos, hogy megcsal téged a férjed, lehetséges, hogy a munkája megköveteli, hogy sokáig legyen bent és bizonyítani akar a vezetőségnek. Beszéljél vele, mond el neki türelmesen a gondolataidat, félelmeidet, de tényleg csak nyugodtan és higgadtan. Arra figyeljél oda, hogy ne legyél ingerült és ne tűnjön úgy, hogy felelőségre vonod vagy elszámoltatod, mert akkor valószínűleg rosszul fog reagálni a gondolataidra.

0 1
Elfogadott válasz
Still Újonc

#2

több, mint 7 évvel ezelőtt

Still: Retard vagy bazz, komolyan mondom! Mit érdekel téged, hogy "mit csinál". Gondolom te meg nem dolgozol, hanem otthon vagy, ha ennyire ráérsz. A lényeg az, hogy eltart téged a csávó, ne siránkozzál

0 2
Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#1

több, mint 7 évvel ezelőtt

Ravaszdi: Ajánlom magamat, én egy középkorú, munkanélküli, devizahiteles férfi vagyok, viszont cserébe egész nap együtt lehetünk, mert ráérek.

0 2

Hasonló kérdések

Párok

Párkapcsolati kérdések és problémák. Szerelem, randizás, elfogadás, tolerancia, minden ami egy párkapcsolatban felmerül.


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!