Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

A főzés megmentheti a kapcsimat?

Három éve vagyok együtt a barátnőmmel, nemrég rájött, hogy rendszeresen félrelépek. Nagyon nem szeretném ekveszíteni, mert szeretem. Tudom, hogy hibáztam és nagyon kellemetlen amit csináltam, de egyszerűen ilyen a természetem... Arra gondoltam, hogy amit már régóta ígérek neki, megteszem most végre, hátha segít. Szóval főzni fogok a barátnőmnek :) Szerintetek ettől megenyhülhet?

Indította: Polecat több, mint 7 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
HobbyPiercer Újonc

#4

több, mint 6 évvel ezelőtt

HobbyPiercer: Önmagában semmit em fog megoldani. Mindazonáltal bármi amit közösen csináltok - a fűzés egy nagyon jó tevékenység ebből a szmpontból - segít a kapcsolat minőségének a fenntartásában.

0 0
Elfogadott válasz
Panny Újonc

#3

több, mint 7 évvel ezelőtt

Panny: Hááát megmenteni tólzás szerintem, de az biztos, hogy ez az ősrégi mondás, hogy a férfihez a gyomrán keresztül vezet az út, az igaz. Én minden héten többször főzök, hétvégén mindíg és hétköznaponként megpróbálok főzni a páromnak, romantikus gyergyafényes vacsorát vagy éppen egy kellemes ebédet. A tálalás se mindegy, hiszen hiába jó az étel, ha nem esztétikus és igényes a tálalás és a körítés. Én ezekre folyamatosan figyelek és szerintem ez az egyik titka annak, hogy már 8 éve boldog párkapcsolatban élünk.

0 0
Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#2

több, mint 7 évvel ezelőtt

Intima: Az a baj, hogy nem az utolsó pillanatban kell oda figyelni a párodra. Természetesen klassz dolog, hogy belátod, hogy hibáztál és szeretnéd őt kiengesztelni, de azt hiszem 1 főzés azért kevés lesz. A másik probléma, hogy a félrelépéseid súlya nem egy kaliber az általad preferált főzéssel. Ettől függetlenül mindenképpen dícséretes, hogy legalább szeretnél őszintén javítani.

0 1
Elfogadott válasz
Anonym Újonc

#1

több, mint 7 évvel ezelőtt

Anonym: Megmenteni nem, de legalább jól fog lakni az úri ember

0 1

Hasonló kérdések

Párok

Párkapcsolati kérdések és problémák. Szerelem, randizás, elfogadás, tolerancia, minden ami egy párkapcsolatban felmerül.


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!