Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

A főzés megmentheti a kapcsimat?

Három éve vagyok együtt a barátnőmmel, nemrég rájött, hogy rendszeresen félrelépek. Nagyon nem szeretném ekveszíteni, mert szeretem. Tudom, hogy hibáztam és nagyon kellemetlen amit csináltam, de egyszerűen ilyen a természetem... Arra gondoltam, hogy amit már régóta ígérek neki, megteszem most végre, hátha segít. Szóval főzni fogok a barátnőmnek :) Szerintetek ettől megenyhülhet?

Indította: Polecat 5 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
HobbyPiercer Újonc

#4

majdnem 4 évvel ezelőtt

HobbyPiercer: Önmagában semmit em fog megoldani. Mindazonáltal bármi amit közösen csináltok - a fűzés egy nagyon jó tevékenység ebből a szmpontból - segít a kapcsolat minőségének a fenntartásában.

0 0
Elfogadott válasz
Panny Újonc

#3

majdnem 5 évvel ezelőtt

Panny: Hááát megmenteni tólzás szerintem, de az biztos, hogy ez az ősrégi mondás, hogy a férfihez a gyomrán keresztül vezet az út, az igaz. Én minden héten többször főzök, hétvégén mindíg és hétköznaponként megpróbálok főzni a páromnak, romantikus gyergyafényes vacsorát vagy éppen egy kellemes ebédet. A tálalás se mindegy, hiszen hiába jó az étel, ha nem esztétikus és igényes a tálalás és a körítés. Én ezekre folyamatosan figyelek és szerintem ez az egyik titka annak, hogy már 8 éve boldog párkapcsolatban élünk.

0 0
Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#2

5 évvel ezelőtt

Intima: Az a baj, hogy nem az utolsó pillanatban kell oda figyelni a párodra. Természetesen klassz dolog, hogy belátod, hogy hibáztál és szeretnéd őt kiengesztelni, de azt hiszem 1 főzés azért kevés lesz. A másik probléma, hogy a félrelépéseid súlya nem egy kaliber az általad preferált főzéssel. Ettől függetlenül mindenképpen dícséretes, hogy legalább szeretnél őszintén javítani.

0 1
Elfogadott válasz
Anonym Újonc

#1

5 évvel ezelőtt

Anonym: Megmenteni nem, de legalább jól fog lakni az úri ember

0 1

Hasonló kérdések

Párok

Párkapcsolati kérdések és problémák. Szerelem, randizás, elfogadás, tolerancia, minden ami egy párkapcsolatban felmerül.


Hirdetés

Friss cikkek
10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Ha folyton a szexen agyalsz... November 16.

Ha úgy érzed, hogy egész nap csak a szexen jár az agyad, bemutatunk néhány egyszerű és egészséges trükköt, amivel csökkentheted a ...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!