Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

élvezi nagyonis de nem élvez el.

helyesirást ne nézzetek :) Barátnőm 10 évig volt együtt a volt barátjával ne firtassuk miért nem hagyta ott hamarabb! (hitel,kissebségi,jó nagydarab) kinszenvedés volt neki az utolso jó pár év nem tudom pontosan de lehet kb a fele! Nagyon jó a kapcsolatunk Rengeteget nevet és jól érzi magát 2 honapja vagyunk 1-ütt 1 hét alatt megismertem és megjegyeztem minden pontját ahol csak örömöt szerezhetek neki! 1 1 aktus 2 3 óráig is eltart mert elnyujtom amennyire csak birom erövel meg türelemmel de igy sem tudom elvinni a csucsra maximum a kapuig mert ott megáll és már csak rám figyel ezt ö mondta. A volt barátjával nem valami szépen váltak el szerintem fél töle... ennek biztosan köze van ahhoz hogy nem tudom elvinni! Mit tehetnék hogy biztonságban érezze magát amikor eggyütt vagyunk? Az ottalvás segithet? Vagy oda is kéne költözzek az biztos nagyobb erövel hatna a biztonságérzetére! A normális válaszokat köszi szépen! Aki beszolni kiván ..azt csak ha vicces

Indította: nemtudom! több, mint 4 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Jilean Újonc

#1

4 évvel ezelőtt

Jilean: szia!

Elsőnek is kérdés, hogy megfelelő előjáték volt-e. Persze ez egy relatív kérdés, hiszen kinek mi a megfelelő.

Nem az idő számít, 2-3 óra nem feltétlen jó, lehetséges, hogy től hosszúra húzod. Egy 10 perces szex is lehet baromi jó.

A lánynak elképzelhető, hogy a korábbi rosszélményei miatt gátlások keletkeznek az orgazmus elérése előtt és ezért nem tud elmenni. Az "ott alvás" segíthet, hiszen a bizalmat erősíti.

Légy türelmes, megértő és ne erőltesd a dolgokat, ne keltsél benne lelkiismeret furdalást azért mert nem tud jelenleg a csúcsra érni.

0 1

Hasonló kérdések

Párok

Párkapcsolati kérdések és problémák. Szerelem, randizás, elfogadás, tolerancia, minden ami egy párkapcsolatban felmerül.


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!