Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Esemény utáni tablettát meddig lehet bevenni?

Nemrég szeretkeztünk a barátnőmmel, de sajnos nem védekeztünk és utóbb elmondta, mármint szex után, hogy most épp veszélyes pontba van neki a ciklusa. vettem egy esemény utáni tablettát, de nem tudom, hogy most még be lehet e venni. már több mint 2 nap telt el. ilyenkor az még hatásos lehet??? van értelme egyáltalán még bevennie?

Indította: sajti majdnem 8 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Frakk Újonc

#5

majdnem 8 évvel ezelőtt

Frakk: Ahogy a nevében is van, leginkább az esemény után lehet bevenni, mielőbb, tehát napokig nem lehet várni vele, ezért ez a neve.

0 0
Elfogadott válasz
Sandi Újonc

#4

majdnem 8 évvel ezelőtt

Sandi: Biztosan találsz olyan esemény utáni tabit, ami 3-5 nap múlva is hatékony tud lenni. Menjél el egy gyógyszertárba, ott biztosan több féle van a polcokon.

0 0
Elfogadott válasz
sajti Újonc

#3

majdnem 8 évvel ezelőtt

sajti: Válasz a(z) #2 hozzászólásra:
köszi a választ, akkor ez segített...

0 0
Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#2

majdnem 8 évvel ezelőtt

Ravaszdi: 1-2 nap ha jól tudom, szerintem már nem ér semmit ha eltelik 2 nap...

Vegyél tesztert mielőbb, ami hamar kimutatja, hogy van-e problem, mert ha van, akkor még hamar eltucc menni kapartatni, ha még akkor sem akarod a gyereket.

0 2
Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#1

majdnem 8 évvel ezelőtt

Intima: Tudtommal 72 óráig tudod bevenni a gyógyszert, amely megakadályozza a nem kívánt terhességet. Igen, hatásos még. Kb. 4-5 ezer forint körül mozognak ezek a gyógyszerek. Persze hogy van értelme, ha nem akarsz terhes lenni.

0 3

Hasonló kérdések

Párok

Párkapcsolati kérdések és problémák. Szerelem, randizás, elfogadás, tolerancia, minden ami egy párkapcsolatban felmerül.


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!