Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

házasodás milyen korban?

Az Orbán Ráhel esküvője kapcsán merült fel bennem a kérdés, hogy szerintetek hány éves korban ideális házasodni?? előre köszi, puszi mindenkinek :*********

Indította: ancsimacsek 5 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
ancsimacsek Rutinos

#6

5 évvel ezelőtt

ancsimacsek: juhhuuuuuuj mennyi válaasz jött erre a hülyeségre :PPP

0 0
Elfogadott válasz
timcsi Újonc

#5

5 évvel ezelőtt

timcsi: Én úgy gondolom, hogy 25 éves kor alatt nem szabadna összeházasodnia senkinek. Egyszerűen ez előtt az életkor előtt még nincs meg a kellő érettsége az embereknek, sem a nőknek, sem a férifiaknak. Ahhoz, hogy egy házasság jól működjön, mindkét félnek szüksége van néhány korábbi, kudarcos párkapcsolatra. Egész egyszerűen azért, mert mint mindenben, a párkapcsolatokban is rutint kell szereznünk mielőbb meg tudnánk valósítani, pontosabban részt tudnánk venni egy olyan kapcsolatban ami igazán jól működik. Ez elengedhetetlen. Aki nem élt át legalább két - három fájdalmas szakítást és kudarcos kapcsolatot, annak nincs egyszerűen elég információja és főleg tapasztalata arról, hogy hogyan kell viselkedni egy kapcsolatban. Fontos tudni, hogy hogyan kell elviselnünk a másikat, mi kell ahhoz, hogy jól működjenek a dolgok. Mindenkinek megvannak a maga hülyeségei, ezeket tudnunk kell tolerálni, persze ésszerű keretek között. Tudni kell túllendülni a holtpontokon is, előbb vagy utóbb ugyanis sajnos minden párkapcsolat elfárad. Ezért ezeken a pontokat valahogy fel kell újítanunk, fel kell dobnunk a kapcsolatunkat. Ehhez is érteni kell, tudni kell, hogy hogyan lehet megvalósítani, aki ezeket nem tudja, annak nem lesz sikeres házassága. Össze lehet házasodni tapasztalat nélkül is, de abból csak egy ronda válás lesz!

0 0
Elfogadott válasz
andras321 Haladó

#4

5 évvel ezelőtt

andras321: Sziasztok

Én úgy gondolom, hogy a házasság úgy hülyeség ahogy van. Megjegyzem azzal egyet értek, hogy az Orbán Ráhelt meg a FIDESZT nem kellene ide keverni, ez nem az az oldal!!!!

Szóval a házasság szerintem ma már tök hülyeség, semmi értelme.

Merthogy például ismerek olyan párt akik húsz éve (!!) vannak együtt, nincsenek összeházasodva, vannak gyerekeik és nagyon jól megvannak! Tehát: a házasság ma már hülyeség és semmi értelme!

1 0
Elfogadott válasz
ancsimacsek Rutinos

#3

5 évvel ezelőtt

ancsimacsek: Válasz a(z) #1 hozzászólásra:
Köszönöm válaszod, én sem gondolom, hogy a házasodás ideális életévéhez pontos évszámot lehetne vagy akár kellene rendelnie bárkinek is.

A listáddal is egyet értek, bár azzal a ponttal nem egészen, hogy akkor sem szerencsés házasodni, ha azért teszed, mert gyereket szeretnél, sokan vannak akiknek még fontos az, hogy gyereket csak házasság után vállaljanak.

Lehet, hogy ez ma már egy meghaladott nézet, de szerintem fontos lenne, hogy még tiszteletben tartjuk ezeket a régi szokásokat!

0 2
Elfogadott válasz
Polecat Rutinos

#2

5 évvel ezelőtt

Polecat: Először is, nem tudom, hogy hogyan jön ide az Orbán Ráhel, szerintem ez tipikusan az az oldal ahol bnem igazán érdemes politizálni, az egész életünk így is telis tele van ezzel a ku+=/=//%%/)(=="/"+%! politikával, nem kellene még egy ilyen jó kis oldalt is beszennyezni vele...

Másodszor is, nem hiszem, hogy lenne megfelelő időpont, ez olyasmi ami mindenkinek máskor jön... Nekem pl. 27 évesen jött, de ismerek olyat aki már majdnem negyven éves és még csak most határozta el, hogy elvesziu a barátnőjét. Tehát annyiban egyet értek az előttem szólóval, hogy ehhez nincs ideális időpont, mindenkinek akkor jön, amikor jön...

0 3
Elfogadott válasz
Nogee Újonc

#1

5 évvel ezelőtt

Nogee: Kedveském, ha most egy számot szeretnél látni, akkor csalódást fogok okozni.

Akkor kell házasodni, amikor időszerű. Nem előbb, és nem később.

Talán könnyebb, ha összeszedem, hogy mikor NE.

-Ha nem vagytok fülig szerelmesek egymásba
-Ha valamilyen előnyt vársz a házasságtól
-Ha úgy érzed, hogy lemaradsz valamiről, ha nem házasodsz meg
-Ha azért házasodnál, mert gyereket szeretnél

A dolog sörgetését semmiképpen sem javaslom.

0 4

Hasonló kérdések

Párok

Párkapcsolati kérdések és problémák. Szerelem, randizás, elfogadás, tolerancia, minden ami egy párkapcsolatban felmerül.


Hirdetés

Friss cikkek
A nemi betegségek lelki következményei Sep 08.

Írta: Lázár Gergely

Miért sikeresek a swinger klubok? Augusztus 14.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Szexi a leszbikusság? Július 16.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Homoszexualitás és társkeresés – Nekik nehezebb a ... Július 01.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Homoszexualitás és társkeresés – nekik nehezebb a ... Június 10.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

A nyár és a párkeresés kapcsolatáról Május 20.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
,,,


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!