Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Horkolás megszüntetése vagy azonnali csillapítása hogyan lehetséges?

Az élettársam folyton panaszkodik, hogy este horkolok, nem tud tőlem aludni és úgí érzem kezd megutálni ezért. Mivel nagyon korán kel és általában mivel én későn érek haza, ezért későn fekszünk, így számára tényleg biztos, hogy nehezen elviselhető ha a horkolásom miatt nem tud elaludni csak komoly gyötrelmek után. Én szerencsére azonnal képes vagyok aludni bárhol és bármikor, de a legnagyobb koncentrációm ellenére sem tudom megakadályozni, hogy horkoljak. Olyan is volt, hogy félig ébren, koncentrálok éppen, majd arra riadok meg még mindig ébren, hogy elkezdek horkolni. Szégyellem magam, de nem tudok mit csinálni ellene, most már minden lefekvés előtt szegény rettentő ideges és ott tartunk, hogy lefekvéskor már vitázunk is...

Indította: Tork több, mint 7 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#2

több, mint 7 évvel ezelőtt

Intima: A lefekvés előtti vitatkozás amiről írsz még jobban növeli a lehetőségét a horkolásnak, mivel idegesen fogsz lefeküdni, ami a légzésedre is hatással van. Sokkal szerencsésebb és javasolt, ha nem vitáztok, hanem egy kellemes és NYUGTATÓ beszélgetés után mentek el aludni.

Sima gyógyszertárban kapható olyan horkolás elleni tapasz, ami segít, hogy az orrodon vegyed a levegőt, így nagyban csökkenti a horkolás lehetőségét.

Ha dohányzol, akkor javaslom, hogy szokjál le róla, mivel az is nagyban hozzájárul a horkolás kialakulásához. Az alkohol fogyasztást se javaslom, mert az is okozhatja a horkolást, ha mondjuk lefekvés előtt iszol vagy spiccesen mész el aludni.

A sok vízfogyasztás szintén segít a horkolás elleni harcban, mivel mérsékli a nyálkahártya kiszáradását.

0 3
Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#1

több, mint 7 évvel ezelőtt

Ravaszdi: Szereljél fel hangtompítot a fejedre!

0 0

Hasonló kérdések

Párok

Párkapcsolati kérdések és problémák. Szerelem, randizás, elfogadás, tolerancia, minden ami egy párkapcsolatban felmerül.


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!