Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Mit tegyek?

Van egy lány akivel kavartam és ő járni akart velem nagyon és szeretett, de én akkor pont nem olyan helyzetben voltam, hogy eltudtam volna kezdeni egy komoly kapcsolatot. De most készen állnék rá újra felkerestem a hölgyet, mert volt egy komoly veszekedésünk. Azt mondta még szeret, de ő most nem akar komoly kapcsolatot, szóval azt csinálja mint én. Most nagyon szeretem és meghalok ha nincs velem... Nem tudom mit tegyek.... Lányok kérlek segítsetek!!!!!!

Indította: noname több, mint 6 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Polecat Rutinos

#4

több, mint 6 évvel ezelőtt

Polecat: Válasz a(z) #3 hozzászólásra:
Nem tudom mennyire lehet ezt kívülről megítélni, én is voltam máér hasonló helyzetbe, gondolom Tew is,,, nem?

0 0
Elfogadott válasz
Iris Haladó

#3

több, mint 6 évvel ezelőtt

Iris: Biztos vagy benne, hogy annyira szereted? Nem lehet, hogy csak azért szeretnéd megkapni, mert ő nemet mond? Sztem ha nem akar komoly kapcsolatot, akkor ne erőltesd, legyél komolytalan a kapcsolatban :-) A legtöbb nő nem bírja elviselni a futó kapcsolatot, előbb-utóbb kötődnek a férfihoz, szóval ha szereted, csináld, amit kér. Viszont aztán ne vágd a fejéhez, ha pofira ejt, mert ő megmondta előre... :-)

0 2
Elfogadott válasz
timcsi Újonc

#2

több, mint 6 évvel ezelőtt

timcsi: Hát.... beszélned kell vele!!

0 0
Elfogadott válasz
Anonym Újonc

#1

több, mint 6 évvel ezelőtt

Anonym: Légy türelmes és kitartó, akkor talán van esélyed! .-)

0 0

Hasonló kérdések

Párok

Párkapcsolati kérdések és problémák. Szerelem, randizás, elfogadás, tolerancia, minden ami egy párkapcsolatban felmerül.


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!