Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Tönkrement házasság

Nem tudom jó e ide ez a kérdés, de hamár regisztráltam akkor felteszem. Nagyon régóta (23 éve) vagyok együtt a feleségemmel, de most úgy érzem, h menthetetlenné vált a házasságunk. Nem tudom elképzelni, hogy mihez kezdenék nélküle, mindenképp meg akarnám menteni a dolgot, csak nem tudom, hogy hogyan.

Indította: vasutas több, mint 6 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
füzesitimi Újonc

#4

több, mint 6 évvel ezelőtt

füzesitimi: Próbálj meg beszélni a feleségeddel. Minden problémán túl lehet jutni, ha értelmes párbeszéd folyik. Meg kell próbálni új dolgokat csinálni együtt, hogy ez által felfrissítsétek a kapcsolatot.

0 0
Elfogadott válasz
Oli Újonc

#3

több, mint 6 évvel ezelőtt

Oli: Próbáljatok ki specialistát. Számos olyan pszichológus van, aki kifejezetten párkapcsolatokkal foglalkozik. Próba cseresznye.

0 1
Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#2

több, mint 6 évvel ezelőtt

Intima: Általánosságban: türelem, megértés, kitartás és szeretet kell. Ne add fel, légy kitartó!

0 1
Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#1

több, mint 6 évvel ezelőtt

Ravaszdi: Vasutas, talán fejtsd ki bővebben, hogy mire gondolsz, mert ez így túl általános...

0 2

Hasonló kérdések

Párok

Párkapcsolati kérdések és problémák. Szerelem, randizás, elfogadás, tolerancia, minden ami egy párkapcsolatban felmerül.


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!