Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

egyaltalán nem értékelte a karácsonyi ajádnékaimat

hali.. az a problémám, hogy annak ellenére, hogy egy csomó pénzt és energiát tettem abba, hogy a barátnőmnem tök jó ajándékokat vegyek, úgy érzem, hogy egyáltalán nem értékelte amiket vettem neki. pedig úgy érzem, hogy fantáziadús, kreatív és szellemes dolgokat kapott tőlem. többek között egy albumot amiben az elmúlt 3 év közös élményei, utazások, stb stb voltak megörökítve szépen, igényesen. ennek ellenére csak húzta a száját mindenre. egyszerűen nem értem. úgy érzem, hogy a végéhez kezd közeledni ez akapcsolat és teljesen tanácstalan vagyok, hogy mit tegyek, mit is tehetnék... szerintetek mit jelent az, h ennyire leszarta az ajándékaimat?

Indította: atti több, mint 7 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#2

több, mint 7 évvel ezelőtt

Ravaszdi: A "húzta a száját mindenre" pontosan mit is takar? Nem biztos, hogy feltétlen az ajándékaiddal volt a baja, lehet hogy valami más bántotta őt. Ültesd le őt és beszéld meg vele és ne légy ideges vagy mérges, inkább higaddtan beszélj vele, szerintem többre mész ha megértő vagy mint sem.

0 0
Elfogadott válasz
Still Újonc

#1

több, mint 7 évvel ezelőtt

Still: A megoldás nagyon egyszerű a csaj pont szarik rád. Ha már a közös képeknek sem örül, akkor ez teljes mértékben ezt jelenti. A helyedben hozzávágnám az albumot és ott hagynám a hülye picsát.

0 0

Hasonló kérdések

Párok

Párkapcsolati kérdések és problémák. Szerelem, randizás, elfogadás, tolerancia, minden ami egy párkapcsolatban felmerül.


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!