Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Hogyan csináljam?

Már féléve együtt vagyok a barátnőmmel és már nem az igazi a kapcsolatunk. ?eg ismerkedtem egy másik lánnyal aki tudja, hogy van barátnőm, de mondtam neki, hogy dobni fogom. El is jutottam odáig, de berezeltem és nem tudom, hogyan kéne. Életem második szakítása lesz..... Lányok válaszát várom leginkább, mert ők értenek hozzá szerintem.

Indította: flasher majdnem 8 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
supervis Újonc

#6

majdnem 8 évvel ezelőtt

supervis: nagy lehet a gond ha egy nőtől várod a segítséget

0 0
Elfogadott válasz
Anonym Újonc

#5

majdnem 8 évvel ezelőtt

Anonym: Savi, jó gondolat, tökéletesen egyetértek! :)

0 0
Elfogadott válasz
Savi Újonc

#4

majdnem 8 évvel ezelőtt

Savi: Én a helyedbe szakítanék a barátnőmmel, a másik lányt elhajtanám, és keresnék egy harmadikat akinél tiszta lappal indulhatok :))

0 1
Elfogadott válasz
andras321 Haladó

#3

majdnem 8 évvel ezelőtt

andras321: Hát apám.... azért én is szeretnék abba a helyzetbe lenni, hogy két nő közül nem tudok választani................. melyik jobb az ágyban?

0 0
Elfogadott válasz
Fanny Újonc

#2

majdnem 8 évvel ezelőtt

Fanny: A másik lánynál -aki tudja, hogy van barátnőd- a bizalom faktor alapvetően meginog az irányodba, hiszen a kapcsolatotok egy hazugsággal kezdődik. Szerintem érdemes elsőnek a volt barátnőddel tisztázni a dolgokat és addig a másiktól pedig időt kérni a korábbi lánnyal történő kapcsolat lezárására. Szerintem ez lenne a legkorrektebb a részedről. Hazugsággal kezdeni egy kapcsolatot, nem jó ómen. Remélem tudtam segíteni.

0 1
Elfogadott válasz
ancsimacsek Rutinos

#1

majdnem 8 évvel ezelőtt

ancsimacsek: Figyelj, ha egyáltalán felmerült az, hogy szakítasz a barátnőddel, akkor ez a kapcsolat már nem az ami lehetett a legelején, ez egészen biztos! Ha úgy érzed nagyon érdekel ez a másik lány akkor pedig ne húzd az időt hanem szakít a barátnőddel!

A jelen helyezttel hátom emberrel tolsz ki, a barátnőddel, a másik lánnyal és önmagaddal is!

0 0

Hasonló kérdések

Párok

Párkapcsolati kérdések és problémák. Szerelem, randizás, elfogadás, tolerancia, minden ami egy párkapcsolatban felmerül.


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!