Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Idegesít ahogy eszik a barátom

Idegesíti, egyre jobban ahogy a barátom eszik. Szeretem meg minden, de egyre jobban zavar vele kapcsolatban egy csomó apróság, főleg az, ahogy eszik. Egyszerűen zavar és idegesít... mit tegyek? és mit jelent ez?

Indította: füzesitimi majdnem 8 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
andras321 Haladó

#3

majdnem 8 évvel ezelőtt

andras321: Azt gondolom, hogy ez a "tünet" miszerint egy olyan apróság idegesít a barátod kapcsán, mint hogy idegesít ahogy eszik, tipikusan egy kapcsolat végét jelenti, sajnos. Ilyenkor persze még menthető a párkapcsolat, ehhez viszont valamilyen formájú megújulást szoktak javasolni. Hogy ennek, mármint a megújulásnak mi lehet a legjobb módja azt én sajnos nem tudom. De az biztos, hogy azt kell felmérned önmagadban, hogy szeretnéd e megmenteni még ezt a kapcsolatot. Ha szeretnéd megmenteni, úgy érzed szükséged van még rá, akkor tegyél érte.

0 1
Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#2

majdnem 8 évvel ezelőtt

Intima: Lehetséges, hogy kezdtek elég erősen elhidegülni egymástól. Nemi élet gondolom szintén kevésbé van, ha egyáltalán van. Döntsd el, hogy fontos-e számodra a kapcsolat, ha nem, akkor fejezd be mielőbb. Másik esetben pedig próbáljatok meg jobban egymásra figyelni, közös programokat csinálni és foglalkozni a másikkal, de nem csak felszinesen.

0 1
Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#1

majdnem 8 évvel ezelőtt

Ravaszdi: Akkor talán egyél vele Te is, vagy diétázol? Mi van veled???? Normális vagy?

0 2

Hasonló kérdések

Párok

Párkapcsolati kérdések és problémák. Szerelem, randizás, elfogadás, tolerancia, minden ami egy párkapcsolatban felmerül.


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!