Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Nem tudom, hogy hogyan szakítak a párommal...

Sziasztok több, mint 7 éve vagyok együtt a párommal de egyszerűen úgy érzem, hogy már nem szeretem és nem megy tovább. az új munkahelyemen van is valaki aki érdekel, és úgy érzem, hogy ez kölcsönös. nagyon szeretem a barátomat mint embert, de a szex és sok egyéb egyszerűen tönkrement közöttünk, nem tudom, hogy mit tegyek. nem akarom megbántani sem!!! abban kérek tanácsot, saját tapasztalat alapján véleményt akár, hogy mit tudnék csinálni, hogyan tudnék úgy kilépni ebből a kapcsolatból, hogy ne sérüljön senki, se én, se ő... előre is nagyon köszi a válaszokat!

Indította: füzesitimi több, mint 6 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
ancsimacsek Rutinos

#3

több, mint 6 évvel ezelőtt

ancsimacsek: Sok ilyen kérdés van itt az oldalon, egyszerűen szakíts vele és kész, minél tovább húzod annál rosszabb lesz neki is és ami még rosszabb, neked is. Véget kell vetned a dolognak ha már felmerült benned komolyan a szakítás. Nincs mese, meg kell tenned legyen bármilyen kellemetlen. Csak úgy lehetsz tisztességes vele is és önmagaddal is ha ezt minél előbb megteszed! Légy őszinte, mondd el az okokat kereken és minden rendben lesz!

0 0
Elfogadott válasz
jocopoco Újonc

#2

több, mint 6 évvel ezelőtt

jocopoco: miért válaszoltál a saját kérdésedre??? szenilis vagy? :D szerintem amúgy egyszerűen mondd meg, neki, hogy vége van és kész.... ne szarakodj. ez így sem neked, sem neki nem jó, mindenképp túl kell esni a dolgon és kész, nem kell húzni mint a tésztát, legalábbis nagyon nem szabad. nagyonis kitolás a sráccal, te sem szeretnél olyasvalakivel együtt lenni aki már nem akar téged, vagy talán igen?

0 0
Elfogadott válasz
füzesitimi Újonc

#1

több, mint 6 évvel ezelőtt

füzesitimi: Egyszerűen szakíts vele és kész, ezt nem lenne szabad túlkomplikálni, neked sem jó így és neki sem. Te sem szeretnél gondolom én együtt lenni olyasvalakivel aki már nem akar veled lenni... Ha már nem szereted akkor ez a kapcsolat halott és kész... Fáj, fáj, de le kell zárni.... minél tovább húzod, annál rosszabb lesz mindkettőtöknek, szóval szorítsd össze a fogad és tessék túlesni a dolgon minél előbb!

0 0

Hasonló kérdések

Párok

Párkapcsolati kérdések és problémák. Szerelem, randizás, elfogadás, tolerancia, minden ami egy párkapcsolatban felmerül.


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!