Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Nem tudom, hogyan szakítsak

Sziasztok kb. 5 éve járok a barátommal, de sajnos nagyjából fél éve nagyon nem megy a dolog, igaziból a lejtmenet korábban is elkezdődött. Nekem már nagyon nem jó ez a kapcsolat, de nem tudom, hogy hogyan mondjam meg neki, hogy szakítani szeretnék. Természetesen nem akarom megbántani, nem akarok neki sérüléseket okozni. Ő úgy érzem még mindig szeret, én viszont sajnos már régóta nem. Mit tegyek??? Minden tanácsot nagyon szívesen veszek!

Indította: Dórca28 majdnem 8 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#2

majdnem 8 évvel ezelőtt

Ravaszdi: Teljesen egyszerűen kell csinálnod! Gyakori hiba, hogy emberek nem beszélik meg egy párkapcsolatban, hogy mégis "hol és hogy állunk egymással". Beszéljél vele nyugodtan és nem kell köntörfalazni, annál jobban fog fájni neki később, ha elódázod a kilépést. Cselekedjél mielőbb és légy határozott!

0 0
Elfogadott válasz
Polecat Rutinos

#1

majdnem 8 évvel ezelőtt

Polecat: Szakíts határozottan és szarakodás nélkül. Úgy lesz a legjobb mindenkinek!

0 1

Hasonló kérdések

Párok

Párkapcsolati kérdések és problémák. Szerelem, randizás, elfogadás, tolerancia, minden ami egy párkapcsolatban felmerül.


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!