Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Nő(k)melleit hogyan kell megvizsgálnom?

Barátnőm melleit szeretném megvizsgálni,csak nem tudom hogyan mondtam neki hogy tükör előtt nézni kell hogy egyformák-e err azt mondja hogy gyárilag nem egyformák és ha van benne valami akkor is.Hát igen teljesen elvesztetem a fonalat.

Indította: Anonym majdnem 8 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Fanny Újonc

#3

majdnem 8 évvel ezelőtt

Fanny: Az azért teljesen más, nem akarok hülyeséget mondani, viszont néhány észrevétel:

A következő menstruációs ciklushoz képest kell megnézni, hogy van-e különbség a mell méretében, mellbimbó elhelyezkedésében, vagy bármi más elváltozás történt-e. Ha váladékozik a mellbimbó, az szintén gyanús előjel lehet, természetesen ha nem terhes vagy éppen nem régiben szült. További jel lehet, hogy kipirosodik a bőr a mellén vagy dudorodást észleltek.

Találtam egy oldalt, amit áttanulmányozhatsz, pontosan leírják, hogy "házilag" hogyan tudod valószínűsíteni a melldaganatot. Mindeképpen érdemes nőgyógyászhoz is elmenni.

http://www.webbeteg.hu/cikkek/mellrak/387/mire-figyeljunk-az-onellenorzes-soran

0 3
Elfogadott válasz
Anonym Újonc

#2

majdnem 8 évvel ezelőtt

Anonym: Válasz a(z) #1 hozzászólásra:
Daganat esetén mi látszik?Akkor is nem egyformák feltartott két kéz esetében?

1 0
Elfogadott válasz
Fanny Újonc

#1

majdnem 8 évvel ezelőtt

Fanny: "Gyárilag" valóban nem egyformák a cicik, lehet, hogy az egyik kicsit nagyobb mint a másik. Mire vagy pontosan kiváncsi? A szilikon is általában így van megcsinálva -bár nekem nincs, nem értek annyira hozzá-, de a tapintásán érezhető, hogy nem valódi, más a fogása. :)

0 3

Hasonló kérdések

SOS!

Sürgős intim problémád merült fel? Hirtelen jött kiütés, párkapcsolati probléma, esetleg nem vagy tisztában az érzéseiddel? Tedd fel a kérdésed SOS!


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!