Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

elszakadt a gumi

A barátnőmmel tegnap védekezéssel csináltuk, de hirtelen azt vettük észre, hogy kiszakadt a gumi, radául pont a péniszem csúcsánál.... ráadásul ezt is csak a végén vettem észre.. lehet ebből gond?

Indította: andras321 majdnem 8 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Adin Újonc

#3

majdnem 8 évvel ezelőtt

Adin: Nálam meg a cérna szakadt el ettől a jó kérdéstől. Persze, hogy lehet "probléma", simán teherbe ejthetted a barátnődet..

0 0
Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#2

majdnem 8 évvel ezelőtt

Ravaszdi: Ebből bizony lehet kedves András, jobb ha gyorsan elillansz egy teszterért. Van már olyan ami 3 napos terhességet is kimutat. Futás! :)

0 0
Elfogadott válasz
ancsimacsek Rutinos

#1

majdnem 8 évvel ezelőtt

ancsimacsek: Nem feltétlenül lesz terhes a barátnőd. Kérdés az, hogy éppen fogékony időszakban volt e amikor a dolog történt. Remélhetőleg nem. Hacsak nem akartok éppen babát persze. Szóval legközelebb óvatosabban... Addig is:

a soron következő menstruáció elmaradása esetén szükséges egy terhességi gyorstesztet elvégezni.

0 0

Hasonló kérdések

Szex, eszközök

Szexuális segédeszközök minden mennyiségben. Szexjátékok típusai, termékek, márkák, férfi és női játékok, eszközök. Kérdezz bátran vagy mondd el a véleményed!


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!