Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

A 18 éves lányomról kiderült, hogy prostituált, mit csináljak?

A lányom egy csendes, zárkózott, szófogadó, kifejezetten jól tanuló kislány. A napokban a számítógépén dolgoztam, amikor meztelen fotókat találtam róla. A képeket láthatóan profi fotós csinálta, ez biztos, de miért lennének ilyen képek róla, ha nem valami céllal. Van egy olyan érzésem, hogy a lányom prostituált lett és ehhez csináltatott képeket. Teljesen megvagyok döbbenve, mert egyszerűen nem tudom róla elképzelni, hogy ilyet tenne. Becsületesen élünk, nem gazdagon, de mindenünk megvan ami kell. Nem tudom, hogy mit kéne csinálnom, félek attól, ha leszídom vagy durván kérdőrevonom, akkor még jobban bezárkózik és abba a világba kerül. Ha meg nem csinálok semmit, akkor meg még mélyebbre megy..tanácstalan vagyok..

Indította: Klont majdnem 5 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
füzesitimi Újonc

#3

majdnem 5 évvel ezelőtt

füzesitimi: Attól,. hogy egy fiatal lány számítógépén meztelen vagy csak szexis képek vannak még nem kellene feltétlenül arra gondloni, hogy prositéként dolgozik. Ezeket a képeket csinálhatta pl. a barájának is akiről egyelőre nem feltétlenül tudsz. Szóvsal nyugi. Meg kell beszélni. De azért tartsd rajta a szemed. Összeszidni mindenesetre nem kell,de azért meg lehetne beszélin...

0 0
Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#2

majdnem 5 évvel ezelőtt

Intima: Érdemes lenne megbeszélned vele, sok türelem szükséges a részedről. A kamaszkor eléggé kiszámíthatatlan, ezért a türelem és odafigyelés itt hatványozottan fontos. Biztos van oka, hogy miért csinálja, ezen előtte erősen gondolkozzál el, lehet pénz, lehet egy rossz szerelem, aki ebbe lelkileg belekényszerítette, tehát számos dolog lehet, hogy miért árulja a testét pénzért. Remélem sikerül vele megbeszélned és kibillenteni őt ebből az állapotból.

0 0
Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#1

majdnem 5 évvel ezelőtt

Ravaszdi: Gondolom a kedves lányának viszont kevés az a pénz, ami neked megfelel, egy fiatal lánynak teljesen más az igénye. Nem beszélve arról, hogy már azt nem írtad, hogy milyen lakos vagy és hogy a lány már dolgozik vagy tanul-e még, de vidéken pl elég nehéz munkát találni.

Szóval szerintem ennek sok összetevője lehet, az biztos, hogy a prostituáltakat magam részéről nagyon tisztelem és becsülöm. :)

0 1

Hasonló kérdések

Tabu

Tabu az élet minden területén van, nincs ez másképp a szexualitás kapcsán sem. Kérdezz bátran!


Hirdetés

Friss cikkek
Nyilvános szex November 14.

A nyilvános szex nagyon izgalmas lehet ugyan, de a törvény bünteti! Ha mégsem tudunk ellenállni a vágyainknak, van megoldás!

A védekezés nélküli szexről November 14.

Sokan azt hiszik, hogy a megszakításos közösüléssel el lehet kerülni a nem kívánt terhességet. Nem is tévedhetnének nagyobbat!

A nemi betegségek lelki következményei Sep 08.

Írta: Lázár Gergely

Miért sikeresek a swinger klubok? Augusztus 14.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Szexi a leszbikusság? Július 16.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Homoszexualitás és társkeresés – Nekik nehezebb a ... Július 01.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!