Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

A 18 éves lányomról kiderült, hogy prostituált, mit csináljak?

A lányom egy csendes, zárkózott, szófogadó, kifejezetten jól tanuló kislány. A napokban a számítógépén dolgoztam, amikor meztelen fotókat találtam róla. A képeket láthatóan profi fotós csinálta, ez biztos, de miért lennének ilyen képek róla, ha nem valami céllal. Van egy olyan érzésem, hogy a lányom prostituált lett és ehhez csináltatott képeket. Teljesen megvagyok döbbenve, mert egyszerűen nem tudom róla elképzelni, hogy ilyet tenne. Becsületesen élünk, nem gazdagon, de mindenünk megvan ami kell. Nem tudom, hogy mit kéne csinálnom, félek attól, ha leszídom vagy durván kérdőrevonom, akkor még jobban bezárkózik és abba a világba kerül. Ha meg nem csinálok semmit, akkor meg még mélyebbre megy..tanácstalan vagyok..

Indította: Klont majdnem 8 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
füzesitimi Újonc

#3

majdnem 8 évvel ezelőtt

füzesitimi: Attól,. hogy egy fiatal lány számítógépén meztelen vagy csak szexis képek vannak még nem kellene feltétlenül arra gondloni, hogy prositéként dolgozik. Ezeket a képeket csinálhatta pl. a barájának is akiről egyelőre nem feltétlenül tudsz. Szóvsal nyugi. Meg kell beszélni. De azért tartsd rajta a szemed. Összeszidni mindenesetre nem kell,de azért meg lehetne beszélin...

0 0
Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#2

majdnem 8 évvel ezelőtt

Intima: Érdemes lenne megbeszélned vele, sok türelem szükséges a részedről. A kamaszkor eléggé kiszámíthatatlan, ezért a türelem és odafigyelés itt hatványozottan fontos. Biztos van oka, hogy miért csinálja, ezen előtte erősen gondolkozzál el, lehet pénz, lehet egy rossz szerelem, aki ebbe lelkileg belekényszerítette, tehát számos dolog lehet, hogy miért árulja a testét pénzért. Remélem sikerül vele megbeszélned és kibillenteni őt ebből az állapotból.

0 0
Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#1

majdnem 8 évvel ezelőtt

Ravaszdi: Gondolom a kedves lányának viszont kevés az a pénz, ami neked megfelel, egy fiatal lánynak teljesen más az igénye. Nem beszélve arról, hogy már azt nem írtad, hogy milyen lakos vagy és hogy a lány már dolgozik vagy tanul-e még, de vidéken pl elég nehéz munkát találni.

Szóval szerintem ennek sok összetevője lehet, az biztos, hogy a prostituáltakat magam részéről nagyon tisztelem és becsülöm. :)

0 1

Hasonló kérdések

Tabu

Tabu az élet minden területén van, nincs ez másképp a szexualitás kapcsán sem. Kérdezz bátran!


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!