Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Még mindig divat a szoli?

Van egy régi jó haverom aki mind a mai napig hetente többször is jár szoliba fiú létére. Emlékszem amikor kislány voltam, a kilencvenes években ez óriási divat volt, azok a pasik voltak menők akik jó barnára -feketére- szolizták magukat. Viszont szerintem ez azóta már annyira nem divat... leglábbis pasiknál nem.... Nem értem, ja és persze a haja is ugyan úgy van zselézve mint ami akkoriban volt menő :) Nagyon szeretem, csípem, imádom, de nem értem, hogy miért ragadt meg a 15 évvel ezelőtti korban..

Indította: füzesitimi majdnem 5 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Panny Újonc

#3

majdnem 5 évvel ezelőtt

Panny: Szerintem ez nem divat kérdése, sokkal inkább igényesség. Miért lenne baj az ha valaki szoliba jár, hogy ne hulla sápadt legyen a bőre? A barna bőr szerintem igényes és divatos volt, van és lesz is. Persze a beteges szolizás más dolog.

0 1
Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#2

majdnem 5 évvel ezelőtt

Ravaszdi: 10 éve biztosan divat volt a szolizott bőr, tudtommal most már a fehér bőr inkább a divatos és nem a szétszolizott. Vannak figurák akik ragaszkodnak a régi "vagány", "menő" megjelenéshez. Gondolom Buffalo cipője is van, ez is tartozék volt a 15 évvel ezelőtti vagány divathoz. Hipp-Hopp Boyes rulez. :-D

0 2
Elfogadott válasz
Polecat Rutinos

#1

majdnem 5 évvel ezelőtt

Polecat: Hátööö... ahogy mondani szoktam: ez a társadalom megragadt valahol 1995 tájékán, azóta nincs sok előrelépés, semmilyen téren. A "divatban" öltözködési szokásokban legalábbis biztosan nincs. A nők persze követik naprakészen a világ divatját, ezzel nincs is gond, a magyar csajok nagyon fullosak. A gond a pasikkal van, baromi maradiak, sokszor zé stílusérzék,.,,,, ez is egy tipikus példa

0 1

Hasonló kérdések

Tévhitek

Tévhitek az élet minden területén vannak, de talán sehol sincs olyan sok félerérték, legenda, fals és téves információ mint a szexualitás körül. Kérdezz, hogy tisztánn láss, válaszolj, hogy segíts másokon!


Hirdetés

Friss cikkek
Nyilvános szex November 14.

A nyilvános szex nagyon izgalmas lehet ugyan, de a törvény bünteti! Ha mégsem tudunk ellenállni a vágyainknak, van megoldás!

A védekezés nélküli szexről November 14.

Sokan azt hiszik, hogy a megszakításos közösüléssel el lehet kerülni a nem kívánt terhességet. Nem is tévedhetnének nagyobbat!

A nemi betegségek lelki következményei Sep 08.

Írta: Lázár Gergely

Miért sikeresek a swinger klubok? Augusztus 14.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Szexi a leszbikusság? Július 16.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Homoszexualitás és társkeresés – Nekik nehezebb a ... Július 01.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!