Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Miért kell színlelnie a nőknek az orgazmust? Rettentő bosszantó!

Lezárt kérdés

Nem értem mi értelme van, hogy egy nő az orgazmust színleli, egyszerű hazugság az egész! Egy bosszantó komédia! Minek? Ha nem volt jó, akkor azt mondja meg és javítsunk rajta! Nem egyszerűbb őszintének lenni????

Indította: Ravaszdi több, mint 4 évvel ezelőtt

Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Grafadrit Újonc

#5

több, mint 4 évvel ezelőtt

Grafadrit: minden jó szexuális kapcsolat alapja a kommunikáció és a visszajelzés mindkét féltől!!! Nekem például volt egy 3 éves meg egy másfél éves kapcsolatom és hiába nagyon élveztem velük a szexet nem volt igazi orgazmusom, sőt volt hogy azt hittem elmentem, de a mostani kapcsolatom ébresztett rá arra hogy eddig fogalmam sem volt róla, mi az. Rögtön az első alkalommal elmentem és én egész este aléltam a sokktól mert előtte soha nem tapasztaltam ilyet. Törődik velem, felfedez nem pedig csak "megdug", érdekli mivel tud felcsigázni, felizgatni, olykor hozzám sem ér már feltüzel, de ehhez tapasztalat kell, bizalom. Merj rákérdezni bátran ha zavar valamit, mert ha igazán törődtök egymással és örömöt akartok szerezni egymásnak, nem fog megijedni a kérdéstől, hanem segít közös nevezőre jutni.
Meg kell kérdezni azt is hogy ő tud e maszturbálni. Én pl azt sem tudtam nagyon sokáig. A párom segített felfedezni a testem.

0 1
Elfogadott válasz
füzesitimi Újonc

#4

több, mint 4 évvel ezelőtt

füzesitimi: Lehet, hogy nem vagy elég kitartó az ágyban. Vagy nem vagy elég odaadó. Ezt meg kellene beszélned értelmesen a barátnőddel...

0 0
Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#3

több, mint 4 évvel ezelőtt

Intima: Kevés olyan nő van, aki nem színlel adott esetben orgazmust, de ez teljesen természetes. Ez nem feltétlen "hazugság", mindössze egy kedves visszacsatolás a férfi irányába, hogy élvezzük az együttlétet. Megjegyzem a nőknek nem feltétlenül kell minden alkalom során az örömhöz az orgazmus, máshogy működünk. Az már egy másik kérdés, hogy esetleg nem minden nő tudja "élethűen eljátszani" az orgazmust és esetleg bántásnak veszi a férfi, de hidd el nem az!

0 0
Elfogadott válasz
vasutas Újonc

#2

több, mint 4 évvel ezelőtt

vasutas: Azért fiam, mert szar vagy az ágyban :) kúrni tudni kell :P

0 2
Elfogadott válasz
andras321 Haladó

#1

több, mint 4 évvel ezelőtt

andras321: Sajnos a nők nem ilyenek. Mármint nem feltétlenül lehet velük megbeszélni ilyesmit. Amúgy nem biztos, h rossz szándék vezeti, egyszerűen nem akar megbántani. Elképzelhető, hogy új barátnőd kellene keresned...

1 2

Hasonló kérdések

Tévhitek

Tévhitek az élet minden területén vannak, de talán sehol sincs olyan sok félerérték, legenda, fals és téves információ mint a szexualitás körül. Kérdezz, hogy tisztánn láss, válaszolj, hogy segíts másokon!


Hirdetés

Friss cikkek
A nemi betegségek lelki következményei Sep 08.

Írta: Lázár Gergely

Miért sikeresek a swinger klubok? Augusztus 14.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Szexi a leszbikusság? Július 16.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Homoszexualitás és társkeresés – Nekik nehezebb a ... Július 01.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Homoszexualitás és társkeresés – nekik nehezebb a ... Június 10.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

A nyár és a párkeresés kapcsolatáról Május 20.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
,,,


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!