Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Pisivel ha összekeverem a testápolót az valóban jót tesz, fiatalítja a bőrt?

Medveczky Ilona nyilatkozta valamikor, hogy a saját vizeletével kezeli, kenegeti az arcbőrét és az jót tesz neki. Érdekelne, hogy van-e valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban. Elég perveznek és bizarnak tűnik a dolog, de végülis ha használ, akkor azért annyira nem lehet rossz.

Indította: Panny több, mint 7 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#3

több, mint 7 évvel ezelőtt

Intima: Bármennyire furcsán is hangzik a pisi terápiának bizony több ezer éves kultúrája van az emberiség történelmében. A hinduknál teljesen természetes volt, hogy megitták a vizeletüket, ennek szakrális és fiatalító, gyógyító hatása is volt számukra. Pontosabban még a mai napig a hinduknál ez egy teljesen természetes szeánsznak számít. A kínaiak arról voltak híresek, hogy az arcukat kenegették illetve sérülés esetén a sebet is bekenték vele fertőtlenítő hatása miatt. A valóságban valóban van fertőtlenítő hatása, hogy aztán a bőrt tényleg fiatalítja vagy sem a pisi abban azért nem vagyok biztos :)

0 0
Elfogadott válasz
Still Újonc

#2

több, mint 7 évvel ezelőtt

Still: Ezt én is hallottam, de szerintem ez urban legends leginkább, nem hiszem, hogy a pisi egészséges lenne a bőrnek, de szerintem nem is árt, mivel fertőtlenítő hatása van. Mindenesetre inkább nem javaslom, hogy pisivel tisztítsad az arcodat, inkább vegyél jó minőségű kozmetikumokat.

0 0
Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#1

több, mint 7 évvel ezelőtt

Ravaszdi: Okos gondolatnak hangzik így elsőre. De ha a pisihez némi kakit is kevernél biztos nagyobb lenne a hatás!

0 0

Hasonló kérdések

Tévhitek

Tévhitek az élet minden területén vannak, de talán sehol sincs olyan sok félerérték, legenda, fals és téves információ mint a szexualitás körül. Kérdezz, hogy tisztánn láss, válaszolj, hogy segíts másokon!


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!