Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Igaz, hogy fogamzásgátlótól hízhat az ember?

Sok minden rosszat hallani a fogamzásgátló tablettákról, az egyik az, hogy nagyon hízlal. Mindenki mond már mindent, kiváncsi lennék, hogy nektek mi a véleményetek erről a témáról.

Indította: Barbiee majdnem 8 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#3

majdnem 8 évvel ezelőtt

Intima: Még egy gondolat, hogy az is egy nagy tévhit, hogy a fogamzásgátkó rákotokozna. Egyáltalán nem okoz rákot a fogamzásgátló! Sőtt, csökkenti legalább 50% a rák, petefészek kialakulását.

0 1
Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#2

majdnem 8 évvel ezelőtt

Intima: A régi tipusú fogamzásgátlókban valóban tartalmazott olyan összetevőket, melyektől hízhattak. Az új fogamzásgátlók már nem tartalmaznak ilyen összetevőket, nem hízlalnak. A mégis híznál tőle, akkor ott valami más probléma lehet, például hormonális probléma.

0 1
Elfogadott válasz
füzesitimi Újonc

#1

majdnem 8 évvel ezelőtt

füzesitimi: Ez régen így volt, de a mostaniaktól már nem lehet. Régen ez azért volt így, mert nagyon sok hormon volt a tablettákban, így felborult a hormonháztartása a nőknek. A mai tablettákban viszont már sokkal kevesebb hormon van, tehát ezek már nagyon célzott készítmények, a maiaktól már nem igen lehet meghízni, maximum akkor ha nagyon érzékeny vagy valamiért. A mellek viszont megnőhetnek a maiaktól is. Szóval oda kell figyelni, de mint minden ilyen kapcsán, az a biztos, ha beszélsz a nőgyógyászoddal.

0 1

Hasonló kérdések

Tévhitek

Tévhitek az élet minden területén vannak, de talán sehol sincs olyan sok félerérték, legenda, fals és téves információ mint a szexualitás körül. Kérdezz, hogy tisztánn láss, válaszolj, hogy segíts másokon!


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!