Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!
Szűrés:
Egy oldalon kérdés jelenjen meg.

Minden a terhességről, bármilyen kérdésed merüljön is fel itt bátran felteheted. Ha babát vársz vagy még csak a gyermekvállaláson gondolkodsz, nyugodtan tedd fel kérdéseidet. Ha nem tudod pontosan mivel jár a terhesség, ha nem sikerül teherbe esned, ha félsz egy születési rendellenességtől, ha a védőnői gondozás kapcsán van kérdésed, ne hezitálj, tedd fel bátran. A terhesség kapcsán is sok tévhit él az emberek fejében, pontosan ezért fontos, hogy kérdezz mielőtt cselekednél. Ha úgy érzed terhes vagy de nem vagy benne egészen biztos, akkor is kérdezz bátran.

Kérdező Utolsó vál. Válaszok
Igaz, hogy fogamzásgátlótól hízhat az ember?
indította:
Barbiee
Intima
5 évvel ezelőtt
3

Ha a terhességi teszt elvégzése kapcsán van kérdésed, akkor is kérdezz bátran. Ha nem tudod, hogy a terhességi tesztet mikor érdemes először megcsinálnod, kérdezz bátran. A terhesség nem játék nem csak a saját hanem már a születendő gyermeked életéért is felelsz. Ezért különösen fontos, hogy kérdezz a gyermekvállalás kapcsán.

Tévhitek

Tévhitek az élet minden területén vannak, de talán sehol sincs olyan sok félerérték, legenda, fals és téves információ mint a szexualitás körül. Kérdezz, hogy tisztánn láss, válaszolj, hogy segíts másokon!


Hirdetés

Lapozz!
Első 1Utolsó
Friss cikkek
Nyilvános szex November 14.

A nyilvános szex nagyon izgalmas lehet ugyan, de a törvény bünteti! Ha mégsem tudunk ellenállni a vágyainknak, van megoldás!

A védekezés nélküli szexről November 14.

Sokan azt hiszik, hogy a megszakításos közösüléssel el lehet kerülni a nem kívánt terhességet. Nem is tévedhetnének nagyobbat!

A nemi betegségek lelki következményei Sep 08.

Írta: Lázár Gergely

Miért sikeresek a swinger klubok? Augusztus 14.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Szexi a leszbikusság? Július 16.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Homoszexualitás és társkeresés – Nekik nehezebb a ... Július 01.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!