Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!
Szűrés:
Egy oldalon kérdés jelenjen meg.

Nem tudom kielégíteni a páromat és ez rengeteg feszültséghez és szorongáshoz vezet nálam. Hangzik el az előbbi mondat sok férfi szájából napjainkban. Számos oka lehet annak, hogy egy férfi miért nem tudja kielégíteni a párját, az okok lehetnek akár testi, akár lelki eredetűek. Nem kell feltétlenül impotenciára gondolnunk vagy bármilyen mértékű merevedési zavarra. Az ok lehet akár korai magömlés is, akár bármilyen más kapcsolódó vagy hasonló intim probléma. Az biztos azonban, hogy ezekkel a problémákkal is, mint minden intim problémával foglalkoznunk kell. Beszélnünk kell róla és meg kell oldanunk a saját lelki egészségünk és a párkapcsolatunk stabilitása érdekében egyaránt.

Kérdező Utolsó vál. Válaszok
A barátnőm nem foglalkozik velem, pedig mindent megteszek érte!
indította:
Sandi
füzesitimi
több, mint 7 évvel ezelőtt
4
Csinos lányokkal félek ismerkedni, mert 14 cm-es a péniszem
indította:
Kompent
Ravaszdi
majdnem 8 évvel ezelőtt
2
Hirdetés

Ha úgy érzed nem tudod kielégíteni a párod vagy azért mert ő maga ezt mondja vagy egyszerűen csak te látod így. Ha úgy érzed nem tudtok beszélni nyíltan és őszintén egy olyan alapvető dologról mint a szex. Ha úgy érzed, hogy a szexualitással, a közösüléssel kapcsolatos problémáitok kezdenek elhatalmasodni. Ha ezek közül bármelyik igaz rád akkor ne késlekedj, kérdezz és kapj választ az intim prblémádra!

Férfi szex

Minden a férfi szexualitásról. Merevedési problémák, érzelmi problémák, párkapcsolati szerepek. Kérdezz bátran! Ne feledd, nem az a férfiatlan akinek problémái vannak hanem az aki nem néz velük szembe!


Hirdetés

Lapozz!
Első 1Utolsó
Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!