Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

A barátom más nevét mondta ki szex közben. Megcsal??!!

A barátommal havonta két három alkalommal találkozunk, távkapcsolatban élünk, mert ő Debrecenben tanul az egyetemen én pedig Pesten. Az utolsó együttlétünk során szex közben más valakinek a nevét mondta ki, ráadásul többször is, észre se vette, hogy nem az én nevemet mormogja. A bosszantó a dologban az, hogy tudom, hogy van olyan nevű osztálytársa az egyetemen, aki alapvetően hasonlít rám alkatra, haj és szemszínre is! Nagyon féltékeny lettem, de nem mondtam még meg neki, hogy mi bánt, csak látta rajtam szex közben, hogy zavarodott lettem. Nem akartam elrontani azt a kis időt amit együtt töltünk, de most már egyre jobban idegesít a dolog, nem tudok nyugodni. Szerintetek jogos a félelmem? Miért mondaná ki más nevét szex közben ha nem arra a csajra gondolna??!!! Mi a véleményetek?

Indította: Panny több, mint 7 évvel ezelőtt

A szavazáshoz jelentkezz be!

75%

4 felhasználó szerint 75% az esélye hogy megcsalják

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
ancsimacsek Rutinos

#4

több, mint 7 évvel ezelőtt

ancsimacsek: nem tartanám ez lapján biztosnak azt, hogy a srác félrelép. Lehet viszont, sőt valószínű, hogy a csajszi tetszik neki. Szóval olyan nagy para -még- nincs, de mindenképp oda kell erre figyelned!

0 0
Elfogadott válasz
Still Újonc

#3

több, mint 7 évvel ezelőtt

Still: Ezer százalék, hogy a srác megcsal téged! Nem keverhet össze téged egy másik csaj nevével, ez kizárt, pláne nem együttlét során! A srácot dobd ki, szakíts vele mielőbb, mielőtt még jobban behúz a csőbe. Bízz bennem!

0 1
Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#2

több, mint 7 évvel ezelőtt

Intima: Nem biztos egyáltalán hogy megcsal, mivel ahogy mondtad, nagyon hasonlít rád a lány. Éppen ezért az is lehetséges, hogy mivel gondolom nap mint nap találkozik vele és emlékztet rád, ezért asszociált szex közben a másik nevére. Szerintem ez egyáltalán nem bizonyíték arra, hogy megcsal.

0 1
Elfogadott válasz
akar Újonc

#1

több, mint 7 évvel ezelőtt

akar: Az is lehet, hogy csak az ő neve jobban tetszik neki és egyszerűbb dugás közben kimondani :D

0 2

Hasonló kérdések

Hűségteszt

Úgy érzed megcsaltak? Kérd ki mások véleményét! Nyerj megerősítést vagy cáfolatot a párod hűségét illetően!


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!