Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!
Intim Kérdés - Ahol nincs Tabu

intimkerdes.hu

Az Intim Kérdést azért hoztuk létre, mert hiszünk az Internet, a közösségi média alkotó, segítő erejében és az egyetemes emberi jószándékban. Az intimitás, a szexualitás az életünk meghatározó, központi része. Rengeteg örömöt, önbizalmat, szeretet kaphatunk a szexualitástól azonban sajnos az intimitás nem kevés veszélyt is jelenthet.

A közhiedelemmel ellentétben a nemi betegségek mind a mai napig óriási problémát jelentenek a világban. A szifilisz, a HPV, a HIV, kankó, tripper és további különböző mikroorganizmusok okozta nemi betegségek hosszú sora nemcsak megkeserítheti az életünket, komoly fájdalmakat okozhat, de akár az életünkbe is kerülhet.

A nem kórokozókhoz kötődő nemi problémák szintén számos, komoly kellemetlenséget okozhatnak melyekkel foglalkoznunk kell. Továbbá az úgynevezett intim divathoz kötődő esetleges problémák is számos kellemetlenséggel járhatnak. Oda kell figyelnünk továbbá a párkapcsolati, házassági problémákra, a lélek betegségeire is melyek az intimitáshoz, érzelmekhez kötődnek.

Az Intim Kérdés intim, szexuális témájú kérdések és problémák fóruma. Egy eszköz melynek segítségével a jószándékú közösség adhat választ a diszkrét kérdéseidre. Legyen a problémád bármilyen természetű vagy témájú, párkapcsolati probléma, nemi betegség, homoszexualitáshoz kötődő kérdés, itt biztosan válaszra találsz.

Kérdezz bátran, mert aki nem kérdez az választ, megoldást sem kaphat! Az intim problémákról beszélni kell, hiszen ezek a problémák különösen kényesek és fokozottan fontos, hogy minél előbb megoldást találj! Nálunk bármilyen problémádat bátran leírhatod, legyen az nemi betegség vagy házastársi probléma! Bátornak, határozottnak kell lenned, szembe kell szálnod az életedet, a helyzetedet megkeserítő nehézségekkel!

Tartozol önmagadnak azzal, hogy szembenézel a problémáiddal! Hidd el, mindig vannak olyanok a közeli vagy távoli környezetedben akik szívesen segítenek az intim problémád kapcsán. Ha adott esetben a közvetlen környezetedben nem találsz senkit akivel beszélhetnél akkor nyugodtan fordulhatsz az Internethez. Az Intim Kérdésen akár több ezer ember is olvashatja a kérdésedet, köztük biztosan lesz olyan aki már járt hasonló cipőben! Kérdezz és kapj választ minél előbb!

Alapítva: 2013. Budapest


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!