Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

10 fétis, amitől eldobod az agyad

2018-11-22 15:22
1. Lábfétis

A lábfétis nem feltélenül új, de kevesen tudják, hogy amerikában vannak olyan fürdők, melyekbe 100 dollár (nagyjából húszezer forint) a belépő, az érdeklődő férfiak csinos nők lábait imádhatják, lehet csókolgatni, akár nyalogatni is. Furcsa!

2. Futóhomokba ragadt nők

Teljesen érthetetlen, de sok férfinak szexuális örömet okoz az, ha futóhomokba ragadt nőket láthat kapálódzni. A legtöbb videó, ami erről a fétisről szól természetesen csalás, megrendezett jelenetekről van szó.

3. Lefulladó nők

Valamiért iszonyú szexi sok férfi számára, ha az autójával lefulladó nőt láthat. Erre nem tudunk mit mondani, csak azt, hogy egészségükre!

4. Tortába szellentés 

A fétiseket bemutató listánk egyre bizarabb, de akár hiszitek, akár nem: ezeket nem mi találjuk ki. Sokak szerint hihetetlenül izgató, ha egy csinos lány ráül egy tortára, majd rászellent. Jó étvágyat!

5. Épületfétis

Nincs itt semmi látnivaló: vannak férfiak, sőt, nők is, akik szexuális vonzalmat éreznek egyes épületekhez, például a párizsi Eiffel toronyhoz. Olyanok is vannak, akik megpróbálnak összeházasodni vágyaik tárgyát képező épületekkel. Gratulálunk!

6. Lufik

Van, akinek a lufi jelent szexuális izgalmat.

7. Yiffing

A yiffing-nek keresztelt fétis lényege, hogy állatszerű kosztümökbe öltöznek emberek és abban szeretkeznek. Nagyon furcsa!

8. Teddy mackó fétis

Van aki plüssállatokkal, például teddy mackókkal szeret szexelni. Nagyon, nagyon furcsa.

9. Felnőtt bébi

Vannak, akik pelenkát húznak, eljátsszák, hogy ők bizony babák. Ez pedig szexuális örömet okoz nekik. Beteges.

10. Gyapjúfétis

Van akinek örömet okoz, ha gyapjúval érintkezik a teste, a nyers gyapjúról van szó. Bizarr.

A hozzászólás írásához kérlek lépj be!


Hozzászólások:


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!