Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Az anális szex veszélyei

2018-11-19 13:20
Ha nő vagy és a párod arra kér, hogy próbáljátok ki az anális szexet, akkor bármennyire is szeretnél a kedvében járni, fontos, hogy tisztában legyél a kockázatokkal és az esetleges következményekkel.

Vannak fertőzés veszélyek, hiszen több olyan vírus és baktérium is van, ami hüvelyi úton nem feltétlenül okoz fertőzést, az anális szex során viszont fertőzést okozhat. Ez az első, de nem ez a legfontosabb szempont, amire figyelned kell, mielőtt igent mondasz az anális szexre.

A második szempont az ánusz záróizmainak állapota, a sok megerőltetéstől, a behatolástól ezek az izmok elgyengülhetnek, kitágulhatnak. Ez elvezethet extrém esetben akár odáig is, hogy előáll az inkontinencia állapota.

Az inkontinencia lényege az, hogy az ánusz záróizmainak elégtelen működése miatt a széklet visszatartása nem tökéletes, magyarul hajlamossá válhatunk arra, hogy a széklet a ruházatunkba kerüljön.

Ez egy nagyon kellemetlen állapot, mely csak orvosi segítséggel hozható helyre. Az anális szex izgalmasnak hathat ugyan, viszont mindenképp körültekintőnek kell lennünk. Ne mondjunk ész nélkül igent az anális szexre, mindenképp tájékozódjunk előtte!

Fontos kérdés még a partnerünk péniszének mérete, ha nagy, netán extrém méretű péniszről van szó, akkor semmiképpen se mondjunk igent az anális szexre! Minél nagyobb ugyanis a pénisz, behatoláskor annál nagyobb kárt tehet az ánuszban!

Figyeljünk oda az intim testrészeink épségére, legyünk óvatosak és körültekintőek az anális szex kapcsán, egy-egy alkalmat még kockázat nélkül elviselhetünk, azonban a rendszeres anális szex mindenképp egészségügyi kockázatokat rejt magában!

A hozzászólás írásához kérlek lépj be!


Hozzászólások:


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!