Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Az uszodaszemölcsről

2018-11-20 17:05
Meglátogatni egy fürdőt mindig pihentető, remek kikapcsolódás. A gyógyfördők termálvize és a szaunák, gőzfürdők pihentetik a testet, a lelket egyaránt.

Jót tesz az idegeinknek is, kipihenhetjük a munka fáradalmait. Arról azonban kevesebb szó esik, hogy számos intim problémát okozhat a fürdőlátogatás.

Ezek közé tartoznak a különböző gombás fertőzések, melyeket egy fürdőben elkaphatunk. Természetesen mondanunk sem kell, hogy legyengült immunrendszerrel, esetleg menstrucáió idején szigorúan tilos fürdőbe látogatnunk.

Emellett azonban arról is beszélnünk kell, hogy vannak olyan vírusok, melyek szemölcsöket okoznak a bőrön. Az elnevezésben is tükröződik ezeknek a szemölcsöknek a forrása, ezek az úgynvezett uszodaszemölcsök.

Szemölcsöket a HPV vírusok is okozhatnak, viszont ha szemölcsös elváltozásokat veszünk észre a testünk különböző pontján, netán a nemi szervünkön, akkor nem kell automatikusan arra gondolnunk, hogy HPV-vel fertőzöttek vagyunk.

Az uszodaszemölcsök is okozhatnak szemölcsöket, ez a fürdőbe járás egyik kockázata. Legyünk körültekintőek, ügyeljünk a higiéniára, legyünk elővigyázatosak. Ha szemölcsöket fedezünk fel a testünk bármely pontján, akkor forduljunk orvoshoz, ne próbálkozzunk saját szakállunkra házi praktikákkal!

A hozzászólás írásához kérlek lépj be!


Hozzászólások:


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!