Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Felfázások a hideg beköszöntével

2018-11-18 15:24
Ugyan mindkét nem hajlamos a felfázásra, ez viszont a nők esetében nagyobb kockázatot rejt magában. A lábunkon és az altesti tájékon keresztül fázhatunk fel nagyon könnyen, éppen ezért az öltözködésre fokozottan kell figyelnünk akkor, amikor már megérkezett a hideg idő.

Hölgyeknek erősen ajánlott a vastag harisnya és a megfelelő cipő, esetleg csizma használata. Ugyan óriási mínuszok még nem repkednek, de mégis fontos lehet a férfiak esetében is, hogy jobban öltözzenek fel, mint ahogy azt az ősz eddigi szakasza során tették.

A Jager alsó talán még nem indokolt november elején, viszont a vastagabb zokni és a vastag nadrág mindenképp javasolt. A felfázások könnyen átcsaphatnak fertőzésekbe, általában kellemetlen, rossz hatásuk lehetnek, főleg nőkre.

Figyeljünk oda, öltözzünk fel rendesen. Egy felfázás, az abból eredő betegség akár egy egész hétre vagy még hosszabb időre kiszakíthat minket a munkából, rosszul hat általában az életünkre. Öltözzünk fel rendesen! A nemi életünkre is rosszul hathat egy csúnya felfázás!

A hozzászólás írásához kérlek lépj be!


Hozzászólások:


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!