Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Karácsonyra készülődve

2018-12-19 14:36
A karácsony valódi jelentőségét kevesen értik, pedig egy nagyon fontos ünnepről van szó. A karácsony szellemisége túlmutat a kereszténységen, sőt, a valódi tartalma túlmutat minden egyes világvalláson.

A karácsony fő üzenete a szeretet, persze erre sokan csak legyintenek, mondván, hogy unalmas közhely, ezerszer hallottuk már. Ez így is van, mégsem szabad félvállról vennünk az ünnep valódi tartalmát.

Karácsonykor nem csak másokhoz kell szeretettel viszonyulnunk, de saját magunkhoz is, el kell mélyednünk a saját lelkünkben. Ahogy a lakásban, a ház körül, úgy a lelkünkben is szükség van időnként egy alapos takarításra.

A "lélek takarítása" viszont nem csak annyit tesz, hogy kidobáljuk az oda nem illő gondolatokat és érzéseket. Sokkal több ennél, inkább egyfajta átrendezésről van szó.

Rendezzük át, ahogy az életre, ahogy önmagunkra és a környezetünkre tekintünk, gondoljuk át jó alaposan, hogy pontosan minek van értéke és minek nincs. Mik a valódi értékeke, amiket meg kell becsülnünk.

Rá kell jönnünk, hogy hogyan kell viszonyulnunk a létezés egészéhez, ha ez sikerül, akkor másképp, békésebben, nyugodtabban fogjuk élni az életünket. El kell fogadnunk magunkat a hibáinkkal együtt, de nem úgy, hogy nem törekszünk a változásra, a fejlődésre.

Aki rendben van önmagával, az sokkal teljesebb, sikeresebb és eredményesebb életet élhet. Ez egy hosszú folyamat ami nem könnyű, de érdemes megtennünk ezeket a belső utazásokat azért, hogy boldogabbak lehessünk.

A karácsony nem az ajándékozásról szól, hanem az önmagunk és a világ, a benne lévő embertársaink iránt érzett szeretetről.

A hozzászólás írásához kérlek lépj be!


Hozzászólások:


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!