Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Szexjátékok karácsonyra

2018-11-16 17:08
Fiatal párok számára remek ajándék lehet egy szexjáték, a szexjáték webshopok kínálatát áttekintve úgy tűnik, a választék szinte végtelen. Választhatunk vibrátorok, gésa-golyók, szexhinták és számos további lehetőség közül.

Bár a karácsony, mint a szeretet ünnepe nehezen összeegyeztethető a szexualitással, a mai világban már nem feltétlenül okoz megbotránkozást, ha egy szexjátékot adunk valakinek karácsony alkalmából.

Arra persze azért ügyeljünk, hogy ne a család előtt adjuk át a párunknak azt a dildót, amit karácsonyra vettünk számára. Viszont ha édeskettesben vagyunk, akkor bátran átadhatjuk akár ezeket a pajzán ajándékokat is.

Vehetünk akár jelmezeket is, nagy divat ma a beöltözés fétise. Ha nem szeretnénk beöltözni, akkor tengernyi egyéb szexjáték közül választhatunk, ilyenek például a különböző bilincsek is. 

Vannak klasszikus, fém bilincsek, de kaphatunk kevésbé erős anyagból készült, netán rózsaszín bolyhokkal tarkítottat is. Legyünk kreatívak, nézzünk körül alaposan a különböző szexjáték webshopokban, vagy akár a klasszikus szexshopokban is. Az Intim Kérdés előre is boldog karácsonyt kíván mindenkinek, bár addig még úgyis sokszor jelentkezünk!

A hozzászólás írásához kérlek lépj be!


Hozzászólások:


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!