Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

furcsa elváltozás a makkomon

sziasztok nem jártam még, itt máshol is írtam már ezt a problémám, ugyanis régóta halogatom, hogy elmenjek az orvoshoz. a makkom hegyén van egy furcsa, kb 3 mm-es dudor szerű elváltozás, ugyan olyan színű mint azt egész, nincs más színe, nem pont középen van hanem felülnézetben kicsit balra. nem tudom mit tegyek, nagyon zavar, bár nem viszket, csak esztétikailag elég nagy probléma ez nekem... mit csináljak? valakinek valamilyen krém vagy egyéb ötlet?

Indította: sonson majdnem 7 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Polecat Rutinos

#7

majdnem 7 évvel ezelőtt

Polecat: Szerintem azonnal menj el orvoshoz és legközelebb ha ilyesmi problémád van akkor ne ide irogass hanem azonnal menj el az orvoshoz te állat.

0 0
Elfogadott válasz
füzesitimi Újonc

#6

majdnem 7 évvel ezelőtt

füzesitimi: Azonnal menjd orvoshoz és ne az interneten irogass ennek kapcsán. Ez felelőtlen mind önmagaddal mind a partnereddel szemben.

0 0
Elfogadott válasz
Polecat Rutinos

#5

majdnem 7 évvel ezelőtt

Polecat: szerintem vágd le a kis kukit, ahogy elnézlek amúgy is használhatatlan :)

1 0
Elfogadott válasz
longinesemisvan Újonc

#4

majdnem 7 évvel ezelőtt

longinesemisvan: Szerintem azonnal menj egy a bőr és nemigondozóba, ez kurvára nem vicc... Ki tudja mi lehet, és ki tudja, hogy hogyan fog súllyosbodni ha nem mész el orvoshoz azonnal, ez nem vicc... miért vagy ilyen ostoba?

0 1
Elfogadott válasz
timcsi Újonc

#3

majdnem 7 évvel ezelőtt

timcsi: Maximálisan egyetértek azokkal az előttem szólokkal akik szerin ezzel az elég gáz intim problémával azonnakl orvoshoz kellene fordulnod... bőr és nemibeteg gondozó... keress rá..

0 1
Elfogadott válasz
füzesitimi Újonc

#2

majdnem 7 évvel ezelőtt

füzesitimi: Miért nem védekeztél legalább az elmúlt években, akkor lehet, hogy nem kaptál volna el ilyesmit, elég ijesztő... tessék rendesen védekezni mindig!!

0 2
Elfogadott válasz
jocopoco Újonc

#1

majdnem 7 évvel ezelőtt

jocopoco: Én nagyon gyorsan elmennék orvoshoz... Nem is értem, miért ide irogatsz, miért nem mész azonnal dokihoz? ez normális szerinted? hogy lehetsz ennyire hülye - felelőtlen?

0 2

Hasonló kérdések

Intim problémák

Bármilyen intim problémád merül fel, itt nyugodtan kérdezhetsz róla! Korai magömlés, párkapcsolati szexualitás, bármi ami intim probléma.


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!