Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!
Szűrés:
Egy oldalon kérdés jelenjen meg.

A menstruáció minden nő életében megjelenő intim jelenség, minden nőnek élete során előbb vagy utóbb szembesülnie kell majd meg kell tanulnia együtt élni ezzel a biológiai jelenséggel. A menstruáció egyet jelent a női léttel hiszen szoros összefüggésben van a reprodukcióval, a termékenységgel. A peteérés során, a termékeny időszakban a megtermékenyülés elmaradása esetén a szervezet kilöki a petefészek a megtermékenyített petesejt befogadására felkészült majd megtermékenyülés híján fölöslegessé vált szöveteit. Ez a jelenség a hüvelyen át történő vérzéssel jár együtt. A nők életében az első menstruáció a megfelelő szülői tájékoztatás nélkül ijesztő, megrázó élmény lehet. Ezért különösen fontos, hogy megfelelő szülői vagy iskolai tájékoztatás történjen a menstruáció jelenségéről, arról, hogy ez egy teljesen normális, természetes jelenség.

Kérdező Utolsó vál. Válaszok
Menstruáció nem jön meg 4 hete. Mi lehet az oka?
indította:
Panny
HobbyPiercer
több, mint 6 évvel ezelőtt
4

A menstruáció minden nőt érint, minden nőnek meg kell tanulnia együtt élni vele. Sajnos a menstruáció napjai bizonyos korlátozásokkal járnak a nők életében, nem mehetnek például uszodába, természetes vizekben sem füdöhetnek részben a fokozott fertőzésveszély miatt. Fontos, hogy megfelelően tájékoztassuk gyermekeinket erről a természetes biológiai jelenségről! Különösen fontos az is, hogy ügyeljünk a megfelelő higiéniára is a menstruáció idején, számos fertőzést és betegséget előzhetünk meg a kellő odafigyeléssel.

Intim problémák

Bármilyen intim problémád merül fel, itt nyugodtan kérdezhetsz róla! Korai magömlés, párkapcsolati szexualitás, bármi ami intim probléma.


Hirdetés

Lapozz!
Első 1Utolsó
Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!