Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

8 éve próbálkozunk

Sziasztok! Azért fordultam ehhez az oldalhoz, mert a párommal nyolc éve próbálkozunk már, hogy összejöjjön a gyerek. Mindent megpróbáltunk, meddőségi klinikához még nem fordultunk, mert egyszerűen nincs rá anyagilag lehetőségünk. A kérdésem az, hogy járt már valaki hasonló cipőben? Van esetleg valamilyen tipp vagy "praktika" a meddőség probléma megoldása kapcsán?

Indította: GabikaSzeged több, mint 2 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#3

6 hónappal ezelőtt

Ravaszdi: Ajánlom neked a Versys Clinics-et, ők speciális technikával dolgoznak, több ismerősöm is az ő segítségükkel sikerült gyereket csinálni. A meddőség kezelésében ők a legjobbak! Keress rá a klinika vezetőjére: Vereckey Attila. Profi!

0 0
Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#2

több, mint 2 évvel ezelőtt

Ravaszdi: Pályázatokról én nem tudok.

0 0
Elfogadott válasz
Szandika1980 Újonc

#1

több, mint 2 évvel ezelőtt

Szandika1980: Ha jól tudom vannak olyan pályázati lehetőségek, amik kifejezetten azoknak segítenek, akik meddőség miatt nem tudnak gyereket szülni. Nem vagyok benne biztos, de mintha a rádióban hallottam volna erről egy összeállítást egy-két évvel ezelőtt.

Mindenesetre sok kitartást kívánok!

0 0

Hasonló kérdések

Meddőség

Meddőség, terméketlenség. Sokszor nyomasztó téma amiről beszélni kell. Beszélni kell, ugyani ma már van megoldás. Oszd meg a véleményed, olvasd el mások tapasztalatait!


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!