Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Melyik a legjobb meddőségi klinika?

Egy barátnőm 3 éve nem tud teherbe esni és el akarnak menni a párjával egy meddőségi klinkába, csak nem tudják, hogy hova érdemes menni, melyik lehet a legjobb. Valakinek van tapasztalata ennek kapcsán?

Indította: füzesitimi több, mint 7 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Still Újonc

#4

több, mint 7 évvel ezelőtt

Still: János korház a legrégebbi, a kórházon belül is Dr. Koncz János hoz érdemes mennie, ő a legjobb Magyarországon a meddőségi területen. Megjegyzem ő is kezdte el elsőnek itthon csinálni, mármint a lombikot.

0 0
Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#3

több, mint 7 évvel ezelőtt

Ravaszdi: Nem hiszem, hogy ez a homeopátia segít-e a gyerek csinálásban, én nem hiszek benne személyszerint. Magyarországon elég jó orvosok vannak, szerintem ezen a téren is biztos van megfelelő klinika aki profi módon tud segíteni, akkor inkább ide fizessél mint a kamu homeopátiás vacakra.

0 1
Elfogadott válasz
Still Újonc

#2

több, mint 7 évvel ezelőtt

Still: Homeopátiás kezelés is segíthet a gyermek készítésben :), nekem már több ismerősömnek is sikerült összehozni a babát! Próbáljátok ki, keressél rá a google ben.

0 1
Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#1

több, mint 7 évvel ezelőtt

Intima: Elsőnek is sajnálom, hogy ennyire nehezen jön össze a gyermek...Mi is 4 éven keresztül próbálkoztunk több dologgal, mindeközben pedig lombikra jártunk a Kaáliba a Krizsa doktorhoz. 4 év és 5 lombib beültetés után, elképzelheted, hogy mennyire elvoltunk keseredve. A 4. év végén viszont csodák csodájára a 6. lombik sikerült. Igaz, a 6. beültetésért bizony borsos árat kellett fizetnünk, mert a TB már nem támogatta a beültetést sajnos. Sok sikert, ne adjátok fel semmiképpen!

0 2

Hasonló kérdések

Meddőség

Meddőség, terméketlenség. Sokszor nyomasztó téma amiről beszélni kell. Beszélni kell, ugyani ma már van megoldás. Oszd meg a véleményed, olvasd el mások tapasztalatait!


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!