Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Nagyon féltékeny vagyok a barátnőmre mert mással foglalkozik és nem velem! Mit tegyek?

Évek óta ő a legjobb barátnőm de az utóbbi hetekben leszar, nem foglalkozik velem, egy hülye picsával lóg állandóan. Persze ezért most ém is se foglalkozok vele, mert engem nem alázhat meg ennyire, még a tőlem kapott ruháját is elajándékozta annak a picsának! Mégis a szívem azt mondja hogy kell ne hagyjam a barátnőmet veszni, mert imádom..:( hiányzik!+"%"!% Mit tegyek???

Indította: Alida több, mint 7 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
füzesitimi Újonc

#4

több, mint 7 évvel ezelőtt

füzesitimi: Picit tinisnek tűnik nekem ez a dolog. Legalábbis nekem kamaszkoromban voltak ilyen problémáim. Szerintem nem kell haragudnod e maitt a barátnődre. Ami nagyon fontos lenne, az az, hogy beszéljétek meg!

0 0
Elfogadott válasz
Anonym Újonc

#3

több, mint 7 évvel ezelőtt

Anonym: Ravaszdi te teljesen beteg vagy! :D

0 0
Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#2

több, mint 7 évvel ezelőtt

Intima: Beszéld meg vele, üljetek le és dumáljátok át a barátnőddel a kialakult problémát. Ne tartsd magadban a kellemetlen gondolatokat, ha igazán jó barátnők vagytok, akkor képesek lesztek rendben átbeszélni a konfliktust. A féltékenység nem jó tanácsadó, erre nem válasz hasonló cselekedet. Légy türelmes, megértő és kommunikációra alkalmas.

0 3
Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#1

több, mint 7 évvel ezelőtt

Ravaszdi: Azt javaslom, hogy jól bosszuld meg neki és azonnal kezdjél el leszopni minél több faszt, amit feltehetsz a facebookra és féltékennyé teheted a barátnődet! Fontos, hogy mindenképpen idegen faszokat szívjál és dugasd is magadat! Remélem segítettem!

0 4

Hasonló kérdések

Minden ami intim!

Általános kérdésed van szex vagy intim témával kapcsolatban? Indíts saját kérdést, kérj tanácsot tapasztaltabb személyektől, tanulj mások hibájából!


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!