Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!
Szűrés:
Egy oldalon kérdés jelenjen meg.

Minden az orális szexről, kérdések, válaszok, problémák. Az orális szex fontos és közkedvelt része a szexualitásnak, fontos róla beszélnünk. Fontos tudnunk az orális szex kapcsán a higiéniáról, de kockázatokról. Fontos beszélnünk és tapasztalatokat cserélnünk az orális szex technikákról hiszen mindenki a maximumot szeretné nyújtani a párjának az ágyban.

Kérdező Utolsó vál. Válaszok
ki szopna le egy 14 évest? 16 cm pénisz!
indította:
vngvng
Szabó Alex
több, mint 5 évvel ezelőtt
6
ki szopna le egy tizenégy évest? 16 cm pénisz!
indította:
vngvng
Polecat
majdnem 7 évvel ezelőtt
1
Hirdetés
Az ananásztól valóban édes lesz a sperma?
indította:
Polecat
Flexi
több, mint 7 évvel ezelőtt
6

Más a fériaknak nyújtott orális szex és teljesen más a nőkneknyújtottorálisszex. Azért fontos kérdés az orális szex, mert a napjainkban óriási népszerűságnek örvendő pornó filmek gyakran hamis képet nyújtanak az orális szexről és az orális technikákról.

Minden ami intim!

Általános kérdésed van szex vagy intim témával kapcsolatban? Indíts saját kérdést, kérj tanácsot tapasztaltabb személyektől, tanulj mások hibájából!


Hirdetés

Lapozz!
Első 1Utolsó
Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!